Vols dir STOP SOROLL?

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

20/04/2021 - 15:43

Descobreix amb aquest interactiu com ajudar a la Mutis, la superheroina de la Setmana Sense Soroll, a dir STOP al SOROLL.

La Setmana Sense Soroll, del 26 d'abril al 2 de maig de 2021, promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

Sota el lema 'Stop soroll!', la SSS del 2021 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

La Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, han creat un interactiu de recursos educatius virtuals per saber-ne una mica més del soroll i com reduir-lo. També s'ha comptat amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Sabadell i ISGlobal.


 

Relacionats

Article
Del 26 d'abril al 2 de maig

Sota el lema "Stop soroll!", la SSS del 2021 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Article

Un interactiu per la Setmana Sense Soroll 2021.

Article

L’exposició Adéu, soroll!  mostra els diferents ambients sonors, la percepció del so, les principals característiques del so i quina és la diferència entre so i soroll, què és la contaminació acústica i quines mesures existeixen per lluitar-hi.

Butlletí