Vols dir STOP SOROLL?

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

19/04/2022 - 08:00

Descobreix amb aquest interactiu com ajudar a la Mutis, la superheroina de la Setmana Sense Soroll, a dir STOP al SOROLL.

La Setmana Sense Soroll, del 25 d'abril a l'1 de maig del 2022, promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

Sota el lema 'Abaixem el volum', la SSS02022 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

La Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, han creat un interactiu de recursos educatius virtuals per saber-ne una mica més del soroll i com reduir-lo. També s'ha comptat amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Sabadell i ISGlobal.


 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament es compromet a estudiar la possible aplicació de restriccions en l'horari de tancament de diversos establiments

Notícia

Es tracta d’una acció de l’Aliança per la Convivència per actuar contra establiments i terrasses que ocasionen molèsties al veïnat i incompleixen les condicions d’ús.

Notícia

 

Ara, amb les dades a la mà, els districtes de Ciutat Vella, l'Eixample, Gràcia, Sant Martí i Sants-Montjuïc idearan mesures antisoroll adaptades a cadascun dels carrers o places analitzats.

Butlletí