Vols dir STOP SOROLL?

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

19/04/2022 - 08:00

Descobreix amb aquest interactiu com ajudar a la Mutis, la superheroina de la Setmana Sense Soroll, a dir STOP al SOROLL.

La Setmana Sense Soroll, del 25 d'abril a l'1 de maig del 2022, promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

Sota el lema 'Abaixem el volum', la SSS02022 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

La Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, han creat un interactiu de recursos educatius virtuals per saber-ne una mica més del soroll i com reduir-lo. També s'ha comptat amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Sabadell i ISGlobal.


 

Relacionats

Notícia

La iniciativa dona resposta a una demanda ciutadana i insisteix en la necessitat de moderar el volum de la veu a les terrasses, a la sortida dels locals o quan es passeja en horari nocturn, entre altres qüestions.

Notícia

Aquesta serà un dels reptes a debat al congrés ACUSTICAT, el gran punt de trobada de l’acústica catalana que se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a Manresa. Ja es pot consultar el programa.

Butlletí