Tot sobre la contaminació a Barcelona

09/12/2019 - 13:48

Impulsada per Miquel Ortega i amb el suport de la Fundació ENT, Contaminació Barcelona és una web que conté informació rigorosa sobre la contaminació a Barcelona que complementa la informació usualment facilitada pels mitjans.

S’adreça a periodistes, creadors d’opinió, membres d’organitzacions socials, i ciutadans no especialistes amb ganes d’entendre millor què és la contaminació.

Cal destacar que aquesta web conté informació de molt alta qualitat i no està vinculat algun grup d’interès, és un projecte pedagògic que tracta d’aportar informació de qualitat en un àmbit amb, com assegura l’autor, molta informació esbiaixada, incompleta o no actualitzada.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Aquesta eina ha estat desenvolupada per l'entitat Eixample Respira en resposta a la problemàtica de la contaminació atmosfèrica i la seva especial afectació en els infants en edat escolar. Forma part també d'una campanya per visibilitzar aquesta problemàtica i instar les autoritats a prendre mesures urgents per assegurar el dret dels infants a respirar un aire net i mantenir la salut i un desenvolupament cerebral saludable.

Article

Aquesta infografia d'ISGlobal mostra de manera extensa i acurada quins són els impactes de la contaminació de l'aire al cos humà.

Article

Confinem els cotxes, recuperem la ciutat! és una campanya de la Plataforma per la Qualitat de l'Aire. En aquesta acció es demana un pla de desconfinament en què es prioritzin les persones i la mobilitat justa i sostenible envers l'ús del vehicle privat. "La contaminació atmosfèrica ens afecta greument la salut i agreuja els efectes de la Covid-19. Volem recuperar les nostres ciutats. Unes ciutats saludables i que cuidin del nostre clima. Confinem els cotxes, recuperem la ciutat!"

Butlletí