Tot sobre la contaminació a Barcelona

09/12/2019 - 13:48

Impulsada per Miquel Ortega i amb el suport de la Fundació ENT, Contaminació Barcelona és una web que conté informació rigorosa sobre la contaminació a Barcelona que complementa la informació usualment facilitada pels mitjans.

S’adreça a periodistes, creadors d’opinió, membres d’organitzacions socials, i ciutadans no especialistes amb ganes d’entendre millor què és la contaminació.

Cal destacar que aquesta web conté informació de molt alta qualitat i no està vinculat algun grup d’interès, és un projecte pedagògic que tracta d’aportar informació de qualitat en un àmbit amb, com assegura l’autor, molta informació esbiaixada, incompleta o no actualitzada.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Article

L'eficiència energètica i l'economia circular són els principals àmbits en què les organitzacions sanitàries i socials estan portant a terme accions davant de l'emergència climàtica, segons un estudi elaborat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) on han participat 41 entitats proveïdores de serveis públics.

Butlletí