SUNCINE

29a edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient
03/11/2022 - 21:38

La 29° edició de SUNCINE, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, convida a marcar un #GOLpelPLANETA i premia amb el Sol d'Or Especial a Olivia Mandle, Helena Gualinga i Carlos Bardem: joventut, activisme i cinema es donen el testimoni i la mà en el Festival.

Noranta pel·lícules de 36 països, de tots els continents i amb un gairebé 50% de participació femenina en la realització, aborden els grans temes ambientals del Planeta en un Festival que arribarà a tota Espanya, de manera gratuïta, mitjançant la seva pròpia plataforma APP Festival (s'accedeix des de la web del SUNCINE).

Més informació i el programa complet al següent enllaç.

Cada aula un cine, educació ambiental gratuïta per a les escoles

A banda del Festival, també es disposa de "Cada Aula un Cine": el portal en línia del SUNCINE que té com a premissa introduir de forma totalment gratuïta, mitjançant les noves tecnologies, l'educació ambiental al sistema educatiu, tant sigui a les escoles , instituts i universitats, sota el lema: “Entretenir educant, conscienciar sensibilitzant”.


Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

OnEarth és una aplicació de realitat mixta, desenvolupada per quatre estudiants de Batxillerat del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que pretén desafiar els usuaris a prendre accions concretes per reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient.

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Butlletí