SUNCINE

29a edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient
03/11/2022 - 21:38

La 29° edició de SUNCINE, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, convida a marcar un #GOLpelPLANETA i premia amb el Sol d'Or Especial a Olivia Mandle, Helena Gualinga i Carlos Bardem: joventut, activisme i cinema es donen el testimoni i la mà en el Festival.

Noranta pel·lícules de 36 països, de tots els continents i amb un gairebé 50% de participació femenina en la realització, aborden els grans temes ambientals del Planeta en un Festival que arribarà a tota Espanya, de manera gratuïta, mitjançant la seva pròpia plataforma APP Festival (s'accedeix des de la web del SUNCINE).

Més informació i el programa complet al següent enllaç.

Cada aula un cine, educació ambiental gratuïta per a les escoles

A banda del Festival, també es disposa de "Cada Aula un Cine": el portal en línia del SUNCINE que té com a premissa introduir de forma totalment gratuïta, mitjançant les noves tecnologies, l'educació ambiental al sistema educatiu, tant sigui a les escoles , instituts i universitats, sota el lema: “Entretenir educant, conscienciar sensibilitzant”.


Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Acte
27/01/2023 - 09:00
Espai Francesca Bonnemaison. Carrer Sant Pere més baix, 7. Barcelona
Article

Les iniciatives guanyadores, que han estat escollides entre 72 propostes presentades, han rebut un guardó que reconeix l’impacte mesurable en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), ja siguin iniciatives empresarials, socials i de mitjans de comunicació o projectes educatius.

Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Butlletí