Suma't a un món amb menys residus

Portal interactiu per la Setmana europea de la prevenció de residus 2021

Font: Agència de Residus de Catalunya i Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

17/11/2021 - 12:34

 

Descobriu com formar part d'una comunitat circular i participeu a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Teniu disponible el portal interactiu amb els recursos virtuals per a la prevenció de residus per fer servir durant la Setmana i també tot l'any.

El portal interactiu i el conjunt dels recursos és un esforç compartit entre l'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. L'objectiu ha estat unir i evitar duplicitats per tal d'oferir-vos als ens locals i, per extensió, al conjunt de la ciutadania, un recull de recursos específicament virtuals. En total, el portal recull més de 40 recursos virtuals entre infografies, vídeos, reptes, webinars i l'estrena d'una websèrie de 13 capítols.

El portal està plantejat no només com un catàleg de recursos sinó com una narració que permet entendre la problemàtica dels residus i la importància de la prevenció dels residus a mida que anem descobrint el conjunt de recursos (sigui per temes o per tipus d'activitats) i que es pot fer arribar i difondre directament a la ciutadania.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

Butlletí