S'obre el termini per presentar de candidatures per a la 13ena edició dels Premis Ciutat Sostenible

Redacció
10/05/2015 - 00:00

Podran presentar-se a aquest premi organitzat per la Fundació Fòrum Ambiental tots aquells municipis de més de 5.000 habitants i Ens Locals Supramunicipals de l'Estat Espanyol en els que s'hagin executat satisfactòriament actuacions dirigides a la sostenibilitat en els dos últims anys. El termini està obert fins al 11 juliol 2015

En la present edició, els PREMIS CIUTAT SOSTENIBLE es convoquen en les següents categories:

- Premi especial "Ciutat més sostenible"
- Gestió i reducció de Residus
- Cicle integral de l'Aigua
- Mobilitat i lluita contra el canvi climàtic
- Eficiència i estalvi energètic
- Educació ambiental

El jurat dels premis es reserva la potestat d'atorgar un premi addicional a aquella candidatura que presenti una actuació innovadora en qualsevol àmbit. Al mateix temps els membres del jurat podran canviar d'ofici la categoria en què es presenti el candidat si consideren que la documentació presentada s'adequa més a una altra diferent de l'escollida.

 

Podeu accedir aquí a les bases d'aquesta 13ena edició.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'estudi ha analitzat la possibilitat d'implementar tecnologies d'energies renovables en els polígons de La Bisbal d'Empordà, Corçà, Forallac, Palafrugell i Begur.

Article

La Carta del verd i la biodiversitat recull consells sobre com dissenyar la ciutat i els espais verds considerant els serveis socioambientals i integrant criteris a favor de la biodiversitat i de la sostenibilitat. L’objectiu és aplicar els criteris d’aquesta carta per fer una ciutat més habitable, amb un espai públic al servei de la ciutadania i que potenciï el valor de la natura.

Article

Les dades obtingudes gràcies a la ciència ciutadana mostren que les platges de Barcelona acullen 103 espècies de peixos, una d’elles invasora, i també és refugi d'altres protegides, com els cavallets de mar.

Butlletí