Santa Coloma de Gramenet vol Residus Zero

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

04/04/2022 - 10:41

La gespa del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma es va omplir el passat diumenge 27 de març de tallers participatius i jocs infantils en el marc de la festa familiar de prevenció i reciclatge de residus, i cura del medi ambient "Santa Coloma vol Residus Zero!".

Un mercat de segona mà, per donar una nova vida a objectes quotidians, al voltant del camp va donar encara més color a una jornada que va comptar amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Grama, la Fundació Tallers, Solidança i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Unes 2.000 persones van passar per l'equipament esportiu per gaudir d'una activitat emmarcada en la celebració a Santa Coloma de "L'Hora del Planeta".


 

Municipis: 
BarcelonèsSanta Coloma de Gramenet

Relacionats

Article

Recollir deixalles a la ciutat mentre es fa esport. És l'spogomi, una competició que ha arribat del Japó i ha aterrat aquest diumenge a Barcelona. Aquesta pràctica deu el nom a una fusió dels noms "sport", esport en anglès, i "gomihiroi", recollida de deixalles en japonès.

Article

Cooperasec ha impulsat aquesta iniciativa que promou l'ús compartit entre el veïnat d'objectes, com una aspiradora o una tenda de campanya, per potenciar el consum responsable i el residu zero

Butlletí