Santa Coloma de Gramenet vol Residus Zero

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

04/04/2022 - 10:41

La gespa del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma es va omplir el passat diumenge 27 de març de tallers participatius i jocs infantils en el marc de la festa familiar de prevenció i reciclatge de residus, i cura del medi ambient "Santa Coloma vol Residus Zero!".

Un mercat de segona mà, per donar una nova vida a objectes quotidians, al voltant del camp va donar encara més color a una jornada que va comptar amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Grama, la Fundació Tallers, Solidança i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Unes 2.000 persones van passar per l'equipament esportiu per gaudir d'una activitat emmarcada en la celebració a Santa Coloma de "L'Hora del Planeta".


 

Municipis: 
BarcelonèsSanta Coloma de Gramenet

Relacionats

Article

‘Mou-te pel Zero’ és la nova campanya per reduir residus i impulsar el comerç local a Manlleu. Tothom pot jugar-hi, segons el seu nivell, i guanyar recompenses a través d’una app o completant unes butlletes

Article

La Taula Plàstic Zero ha celebrat la seva primera sessió de treball per donar continuïtat i ampliar el Compromís Barcelona Plàstic Zero, que recull projectes i accions d’organitzacions diverses que treballen en la reducció dels plàstics d’un sol ús a la ciutat.

Article

El veïnat del barri del Poble Sec de Barcelona ja pot fer ús d'una màquina de compost, ubicada a l’ Institut Consell de Cent del barri.

Butlletí