Sabadell inicia més de 70 expedients sancionadors per deixar les escombraries fora del contenidor

01/12/2022 - 10:00

Des del consistori es fa una crida al civisme per tal que s’evitin conductes que embrutin la via pública i per a què, entre tots i totes, es contribueixi a mantenir neta la ciutat.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“l’Ajuntament, i per tant el conjunt de la ciutat, està fent un enorme esforç per mantenir la ciutat neta però també es tracta de no embrutar o d’intentar embrutar el menys possible i, en aquest sentit, un dels temes que costa més és que es deixin les escombraries dins dels contenidors. Ho hem explicat moltes vegades però malauradament al final només queda començar a posar multes. I no ens agrada sancionar però sí volem aconseguir que tothom siguem cívics i tinguem una ciutat que puguem gaudir entre tots”.

Així mateix, l’alcaldessa ha comentat que

“si algú detecta que algun punt de recollida on facin falta més contenidors, ens ho faci saber per reforçar-lo”.

Els procediments sancionadors s’han iniciat en molts casos arran de la tasca que es fa des d’inspecció de la via pública, que diàriament recorre els diferents barris de la ciutat. Les sancions poden anar dels 400 als 4.000 euros. Inicialment s’ha començat per les més lleus. En cas que es mantinguin aquests comportaments o hi hagi reincidència es podrien anar incrementant.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Castellbisbal s’ha sumat a la iniciativa coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2023.

Notícia

És fruit del conveni signat el febrer de 2022 amb l'entitat sense ànim de lucre.

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Butlletí