Sabadell inicia més de 70 expedients sancionadors per deixar les escombraries fora del contenidor

01/12/2022 - 10:00

Des del consistori es fa una crida al civisme per tal que s’evitin conductes que embrutin la via pública i per a què, entre tots i totes, es contribueixi a mantenir neta la ciutat.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“l’Ajuntament, i per tant el conjunt de la ciutat, està fent un enorme esforç per mantenir la ciutat neta però també es tracta de no embrutar o d’intentar embrutar el menys possible i, en aquest sentit, un dels temes que costa més és que es deixin les escombraries dins dels contenidors. Ho hem explicat moltes vegades però malauradament al final només queda començar a posar multes. I no ens agrada sancionar però sí volem aconseguir que tothom siguem cívics i tinguem una ciutat que puguem gaudir entre tots”.

Així mateix, l’alcaldessa ha comentat que

“si algú detecta que algun punt de recollida on facin falta més contenidors, ens ho faci saber per reforçar-lo”.

Els procediments sancionadors s’han iniciat en molts casos arran de la tasca que es fa des d’inspecció de la via pública, que diàriament recorre els diferents barris de la ciutat. Les sancions poden anar dels 400 als 4.000 euros. Inicialment s’ha començat per les més lleus. En cas que es mantinguin aquests comportaments o hi hagi reincidència es podrien anar incrementant.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

Aquest nou sistema ha permès reduir dràsticament els residus de la fracció resta.

Article

La nova organització d'aquesta instal·lació permet tractar 9.000 tones més d'envasos provinents del contenidor groc cada any La millora de la planta s'ha dut a terme davant de l'increment de la recollida selectiva realitzada pels ciutadans

Article

L’Ajuntament va posar en marxa el nou servei concertat a domicili l’1 de setembre de 2021. El nou model de gestió és una aposta per millorar la qualitat ambiental i crear ocupació en sectors en situació d’exclusió social.

Butlletí