Repte envers el soroll

29/04/2020 - 14:45

​El 29 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll, que té per objectiu preservar l'ambient acústic i evidenciar les molèsties que el soroll genera a la nostra salut.​

Es proposa un repte fotogràfic i videogràfic a xarxes socials obert a  tothom. La gent està penjant l'acció o bé l'objecte que deixarà de fer servir trobant una alternativa per no fer soroll. Es proposa que nomins a 3 persones perquè també facin el mateix, i etiqueta a:

@acusticat (Instagram.) 

@acusti_cat (Twitter) o bé a

@acusti.cat (Facebook). 

En podeu veure exemples a l'enllaç i afegir els hashtags #INAD2020 #internationalnoiseawarenessday #diasensesoroll 


Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
26 d'abril, Dia internacional sense soroll

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ens faciliten un interactiu amb recursos digitals per difondre el missatge d'aquesta diada.

Article
Una exposició que visualitza la contaminació acústica de Barcelona

Estudiants del Màster en Data Design de l'Escola Elisava mostren a l'exposició 'shhh...' el seu projecte del mateix nom, que s'estructura al voltant de dades inèdites sobre el conflicte de la contaminació acústica a Barcelona.

Notícia

Aquesta serà un dels reptes a debat al congrés ACUSTICAT, el gran punt de trobada de l’acústica catalana que se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a Manresa. Ja es pot consultar el programa.

Butlletí