Què és el Canvi climàtic ? Ens ho explica Dani Ramírez

11/04/2016 - 09:01

DIÀLEG | El canvi climàtic i els nostres vins. Celebrat el 4 de Febrer del 2016 a la Sala d'actes del casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia 

Diàleg ciutadà sobre el canvi climàtic i el sector vitivinícola a Sant Sadurní d’Anoia. Activitat oberta al públic

Què és el canvi climàtic, com ens afecta en general i en concret al Penedès? Què s'ha decidit a la COP21 de París ? Què podem fer a escala local?

Moderació: Maria Josep Picó (periodista) Assessorament científic: Francesc Mauri (meteoròleg)


 

Municipis: 
Alt PenedèsSant Sadurní d'Anoia
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Amb l'objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, alhora que aproximar els joves al repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola tan rellevant a la comarca del Penedès.

Article

Vídeo-resum del projecte d'investigació "Estratègies d'adaptació al canvi climàtic de la ramaderia extensiva espanyola: una perspectiva social" de la Càtedra d'Agroecologia UVic-UCC. Amb el recolzament de la Fundación Biodiversidad, del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Article

La Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona (ZBE Rondes BCN) és l’àrea on es restringeix l’accés als vehicles més contaminants. S’espera que la mesura ajudi a reduir en un 15% les emissions.

Butlletí