Premi Medi Ambient 2019

10/07/2019 - 16:59

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2019 per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. Enguany el Premi s’emmarca en la temàtica de la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat, particularment en la conservació i la protecció de la biodiversitat vegetal a Catalunya. El termini de presentació de les candidatures és del 6 de juliol fins al 16 de setembre de 2019, inclòs.

El Premi Medi Ambient 2019 de la Generalitat de Catalunya es convoca en les tres modalitats següents:

A. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental. Els projectes s’han de trobar en fase preliminar de recerca i desenvolupament, per tant, encara no s’han posat a l’abast de la societat. La dotació consisteix en un diploma acreditatiu i un import de 10.000 euros.

B. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient. Els projectes s’han de trobar en funciona- ment i poden demostrar el seu impacte social, ambiental i econòmic. La dotació consisteix en un diploma acreditatiu i un import de 10.000 euros.

C. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient. La dotació consisteix en un diploma acreditatiu i un import de 8.000 euros.

Poden optar al Premi persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que tinguin projectes, iniciatives i trajectòries en les modalitats previstes, quan la seva activitat, resultat o bene ci es desenvolupi i/o s’apliqui totalment o parcialment a Catalunya. Pot proposar candidatures qualsevol persona física o jurídica, pública o privada amb un NIF/CIF diferent a la persona que opta al Premi (candidat).

Més informació:

Més informació del Premi i presentació de candidatures

RESOLUCIÓ TES/1808/2019, de 12 de juny, per la qual es convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2019


Ordre MAH/161/2010, de 15 de març, per la qual es regula el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya


Tríptic informatiu del Premi Medi Ambient 2019


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí