Postgrau Gestió ambiental a l'empresa i l'administració pública

Font: UB

18/06/2019 - 16:37

Els cursos abasten tant l'exposició i reflexió teòrica, com la presentació i anàlisi de casos pràctics (experiències, problemes reals, visites, etc) a fi d'integrar aquests continguts en els diferents àmbits d'aplicació professional, així com oferir recursos metodològics per a la Gestió ambiental.

Postgrau GESTIÓ AMBIENTAL A L’EMPRESA I L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA:  Recursos, Comunicació i Canvi. Curs 2019-20

Aquest postgrau forma part de la  31a. edició del  MÀSTER EN INTERVENCIÓ i gestió AMBIENTAL: Persona i Societat. Bienni 2019-21

Dirigit per Enric Pol (UB) i Lupicinio Iñiguez (UAB). Títol interuniversitari UB  i  UAB.

Inici del curs 21 d’octubre 2019. 

Característiques  específiques i diferencials del programa:

  •        parteix dels pressupostos conceptuals de la  Psicologia Ambiental
  •        es focalitza  en el aspectes humans, socials i organitzacionals associats als temes ambientals i el desenvolupament sostenible
  •        la consideració que la intervenció i la gestió ambiental és abans que res una gestió de comportaments, sense oblidar els aspectes tècnics i tecnològics.
  •        la trandisciplinarietat  i la transversalitat del programa

Objectius: Aportar coneixements, tècniques i instruments per a la Gestió i la Intervenció Ambiental. Facilitar una base comuna de conceptes, llenguatge i pràctica per a futurs treballs aplicats que requereixin una col·laboració inter/trans disciplinar.

Els cursos abasten tant l'exposició i reflexió teòrica, com la presentació i anàlisi de casos pràctics (experiències, problemes reals, visites, etc) a fi d'integrar aquests continguts en els diferents àmbits d'aplicació professional, així com oferir recursos metodològics per a la Gestió ambiental

Adreçat a:

- Titulars universitaris de qualsevol disciplina:  psicòlegs, biòlegs, ambientòlegs, urbanistes, economistes, sociòlegs, antropòlegs, geògrafs, pedagogs, filòsofs, advocats, arquitectes i enginyers, vinculats professionalment (o interessats en implicar-s’hi)  en la intervenció y la gestió ambiental a nivell urbà i territorial

Més informació  al web del Màster    www.ub.edu/master_ambiental/         


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Article

L'entitat Enginyeria sense fronteres va presentar la passada tardor la Guia per a la implementació de Comunitats Hídriques a la ciutat de Barcelona. Es va presentar en una taula rodona  sobre “les Comunitats Energètiques a les comunitats de vida. reptes i oportunitats en la transició ecosocial”. 

Butlletí