OnEarth

Font: Barcelona + Sostenible

05/07/2023 - 11:06

OnEarth és una aplicació de realitat mixta, desenvolupada per quatre estudiants de Batxillerat del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que pretén desafiar els usuaris a prendre accions concretes per reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient.

La idea va sorgir de la problemàtica trobada quant a la conscienciació de les noves generacions de persones vers la crisi climàtica i impacta mediambiental de les seves accions. És per això, que l'aplicació ofereix missions i reptes de la vida real, verificats per intel·ligència artificial, que busquen implicar els usuaris en accions sostenibles i responsables. Des de recollir deixalles a la platja fins a comprar aliments ecològics, cada missió ajuda als usuaris a conèixer més sobre els reptes ambientals als quals s'enfronten i marcar una diferència real al món.

El seu funcionament és senzill i intuïtiu i permet una agradable experiència a través del joc; l'usuari ha de crear un compte. A continuació, rebrà missions diàries, setmanals i mensuals per realitzar. Per fer aquestes missions, l'aplicació com a recompensa per completar les missions ofereix punts que es poden intercanviar per recompenses físiques o digitals. Per exemple, si l'usuari compleix una missió per llençar la brossa en un punt de control o per comprar productes de km0, això es convertirà en punts que l'usuari pot utilitzar per obtenir recompenses.

Els podeu seguir a Instagram a onearthgame i veure l'aplicació a https://technologiescv.com/onearth/

 


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Les fotos i vídeo guanyadors dels Climate Awards es poden veure al metro de Barcelona

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Butlletí