Muntanyes de plàstic

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

28/06/2021 - 15:54

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Aquest projecte conjunt de sensibilització sobre l'impacte dels plàstics s'emmarca dins el Pla de prevenció de residus municipal, i llança reptes a la ciutadania buscant la seva implicació per reduir l'ús dels plàstics a la vida quotidiana. La proposta és alhora l’acció conjunta d’aquest curs de la xarxa Escoles + sostenibles, atès que la trobada anual que realitzen aquestes escoles, la TROCAMBA, no s’ha pogut realitzar amb el format habitual a causa de les restriccions provocades per la pandèmia.

En aquest vídeo han participat l’Escola Verge de la Salut, l’Institut Olorda, l’Escola Pau Vila, l’Escola Salvador Espriu i les següents Entitats + Sostenibles: ADF Sant Feliu, Seny i Ordre, La Revolta, Amics de la Natura, Fridays For Future Sant Feliu, PAH Sant Feliu i El Rebost.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Feliu de Llobregat

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Valls engega la campanya “Reomple’m” per promoure la reducció de residus

Notícia

La vila acollirà un cicle de xerrades enfocades a fomentar les alternatives als productes d’un únic ús

Notícia

L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix".

Butlletí