Més de 340 objectes reutilitzats al Vallès Oriental durant la Setmana Europea de la prevenció de residus

19/02/2021 - 11:55

343 objectes reutilitzats és el balanç de les campanya RNova que el Consorci ha impulsat, en les 25 deixalleries comarcal més la mòbil. 

 

L'acció s'ha realitzat en el decurs de la Setmana de la Prevenció de Residus 2020 que es va celebrar del 21 al 29 de novembre arreu d’Europa.

Els objectes reutilitzats, majoritàriament estris i parament de la llar, es comercialitzaran mitjançant els centres especials de treball adherits al programa RNova. Actualment hi ha quatre entitats que hi participen amb 7 punts de venda que han reutilitzat més de 14.000 articles:

- Fundació Baix Montseny: comercialitzen els productes als mercats ambulants de Sant Celoni (dimecres), Llinars del Vallès (divendres), Santa Maria de Palautordera i Riells i Viabrea (dissabte) i Sant Antoni de Vilamajor (diumenge).
- GRUPDEM: té parada cada quinze dies els divendres al mercat ambulant de Montmeló.
- APADIS: La Botigueta, al passeig Andalusia, del barri Bellavista, és el seu punt de venda.
- Dimas: Recupera bicicletes de les deixalleries que es comercialitzaran en els punts de venda de les altres entitats.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Occidental
Vallès Oriental

Relacionats

Acte
25/11/2020
Mercat municipal Barberà del Vallés. Carrer de la Verge de l'Assumpció, 32
Article
S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Article
Let's Clean Up Europe! se celebrarà del 7 al 9 de maig de 2021

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Butlletí