Manual tècnic sobre les xarxes de proveïment d'aigua potable

Sostenible.cat
02/05/2011 - 00:00
El ‘Manual pràctic de disseny, manteniment i gestió de xarxes de proveïment d'aigua potable', de Jaume Masclans, descriu els conceptes bàsics de la hidràulica, el detall constructiu d'una xarxa de distribució d'aigua potable, l'estudi de consums d'aigua de la població, el càlcul d'una xarxa de proveïment amb exemples, quins són els documents que ha de tenir el projecte tècnic de proveïment, i també el manteniment i gestió de la xarxa, i normativa d'aplicació.

El seu objectiu és oferir un manual tècnic pràctic, complet i didàctic que serveixi per donar una visió global de les instal·lacions de les xarxes urbanes d'aigua potable, des del seu inici fins al consumidor final. Per tant, aquest manual és útil tant per al tècnic projectista com per al tècnic municipal, els instal·ladors i els promotors d'obres.

Manuals a la venda al web
Els manuals tècnics que periòdicament edita el CETIB, sobre construcció, energia, instal·lacions i seguretat, es poden adquirir directament a la pàgina web: www.cetib.cat/manuals
El preu d'aquest manual és de 25 euros per als no col·legiats, i 19 per als col·legiats (IVA inclòs).

Cal destacar que el Manual ha tingut una gran acollida per part del sector, de fet, la presentació que es va realitzar el passat mes de febrer a la sala d'actes del CETIB, va comptar amb l'assistència d'una vuitantena de professionals.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

“L’Aguait”, un element d'arquitectura efímera per al Camí del Riu.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí