"La terra que ens alimenta"

Documental sobre la dificultat de l'accés a la terra a Europa
09/08/2016 - 19:41

 

Aquest road movie, dirigit per Júlio Molina, segueix a Gavin Bridger un jove agricultor anglès que treballa en una explotació agrària sostinguda per la comunitat just després de saber que ha d’abandonar les terres que té arrendades.

En adonar-se que trobar noves terres és un seriós desafiament, Gavin s’embarca en un viatge a través d’Europa per conèixer a agricultors i organitzacions que intentant trobar solucions al problema de l’accés a la terra.

Aquesta pel·lícula és una introducció molt concreta al desafiament d’accés a la terra a Europa i en el poder de les comunitats per superar-los.

Més informació sobre la pel·lícula i veure-la en línia en Anglès i en Castellà.

Veure aquí la llista de projeccions públiques en diversos països.


Categories: 

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí