Menja, actua, impacta

21/09/2023 - 08:45

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

El sistema alimentari és una de les primeres causes de la crisi ambiental i social que vivim. Ens cal canviar, especialment, la forma amb què produïm,distribuïm i consumim els aliments. L’exposició ens convida a reflexionar i passar a l’acció

En un recorregut per 5 espais, l’exposició ens proposa un viatge en el qual descobrirem que MENJANT podem contribuir a crear un demà més saludable i sostenible, per a les persones i pel planeta.

Més informació per visita l'exposició a l'enllaç Menjaactuaimpacta.org

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

El Prat de Llobregat posa en marxa la campanya 'Objectiu 90' per fer front a la sequera. L'acció de sensibilització busca engrescar la ciutadania a sumar-se a un nou repte per estalviar aigua amb petits gestos quotidians.

Notícia

Ecologistes, pagesia, infraestructures i administracions dialoguen sobre el futur del Delta del Llobregat en una jornada organitzada per la Generalitat al Prat

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Butlletí