Menja, actua, impacta

21/09/2023 - 08:45

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

El sistema alimentari és una de les primeres causes de la crisi ambiental i social que vivim. Ens cal canviar, especialment, la forma amb què produïm,distribuïm i consumim els aliments. L’exposició ens convida a reflexionar i passar a l’acció

En un recorregut per 5 espais, l’exposició ens proposa un viatge en el qual descobrirem que MENJANT podem contribuir a crear un demà més saludable i sostenible, per a les persones i pel planeta.

Més informació per visita l'exposició a l'enllaç Menjaactuaimpacta.org

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

El Prat de Llobregat posa en marxa la campanya 'Objectiu 90' per fer front a la sequera. L'acció de sensibilització busca engrescar la ciutadania a sumar-se a un nou repte per estalviar aigua amb petits gestos quotidians.

Notícia

22 Comunitats Energètiques de l’economia social i solidària de Catalunya s’han trobat al Prat de Llobregat per posar en comú estratègies de creixement

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí