La Fira BlauVerd 2016 de Vilanova i la Geltrú convoca un concurs a Instagram

Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
06/04/2016 - 09:01

La fira BlauVerd se celebrarà el dissabte 7 i el diumenge 8 de maig a la rambla de la Pau i a la plaça del Port. BlauVerd surt de la unió de les fires Expomar i de la Fira del Medi Ambient i està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Circle Squared Foundation. 

Una de les primeres accions que dur a terme la Fira BlauVerd és la d'obrir un concurs fotogràfic a Instagram. El nostre terme municipal té molts espais Blaus i Verds d'una gran bellesa que cal preservar, conèixer i mostrar. Per aquest motiu es proposa que es fotografiïn i participin al concurs amb les bases següents: 

  1. Penjar les fotografies a Instagram 
  2. Ser seguidor dels perfils d'Instagram @ajuntamentdevilanovailageltru i @miravilanovailageltru 
  3. Etiquetar la fotografia amb #BLAUVERD16 i #MIRAVNG 
  4. Seran vàlides les fotografies publicades fins el 5 de maig a les 23.59 h 
  5. No hi ha límit de fotografies a presentar per usuari 
  6. Les fotografies han de ser del terme municipal de Vilanova i la Geltrú 
  7. S'ha de ser l'autor de la imatge. Els guanyadors hauran de demostrar la seva autoria per gaudir del premi 
  8. El lliurament de premis es farà el diumenge 8 de maig a les 19 h a l'Espai Àgora de la Fira BlauVerd 
  9. La decisió del jurat serà inapel•lable. Es lliurarà un primer, un segon i un tercer premi. També es donarà un premi a la millor col•lecció o conjunt de fotografies que hagi fet un usuari. El jurat també pot atorgar un nombre indeterminat d'accèssits si així ho considera oportú. 
  10. Els diferents premis consistiran en lots o productes relacionats amb la Fira BlauVerd 

 

Municipis: 
GarrafVilanova i la Geltrú

Relacionats

Article
Nova campanya de la Mancomunitat Penedés Garraf

Els comerços adherits a la campanya fomentaran l’ús d’envasos reutilitzables i en alguns establiments, també s’implantarà la venda a granel amb l’objectiu de reduir els plàstics d’un sol ús i canviar els hàbits de consum per a generar menys residus.

Article

Els jardins de Can Pahissa de Vilanova i la Geltrí es converteixen en un espai de refugi climàtic d'accés públic. L'espai obre cada matí, de dilluns a divendres, i anirà incorporant elements per millorar el confort.​

Article

L'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) i el Centre Cívic de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú disposen des de fa poques setmanes d'energia generada per plaques solars fotovoltaiques. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant l'Agència Local de l'Energia i el suport de la Diputació de Barcelona, ha incorporat a l'EMAID una instal·lació fotovoltaica per autoconsum de 10 kW de potència i a la coberta del centre cívic una de 5 kW.

Butlletí