La bici, el vehicle urbà eficient

Font: Diputació de Barcelona i Red de Ciudades por la Bicicleta

25/08/2017 - 15:02

La campanya "La bici, el vehicle urbà eficient", impulsada per la Red de Ciudades por la Bicicleta, consta d'opis i banderoles.

El proper mes de setembre, durant els dies 16 al 22, tindrà lloc la Setmana Europea de la Mobilitat. En aquesta edició, la bicicleta i, especialment, la bicicleta pública, tindrà un paper molt important.

Aquesta campanya s'ofereix als associats de la Red de Ciudades por la Bicicleta. La Diputació de Barcelona, en tant que soci de la Red, ofereix el material a tots els municipis de la província de Barcelona amb els models següents:

Model Banderola

Model Opi


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Butlletí