La 4a edició de la Setmana Sense Soroll ja és aquí!

Del 26 d'abril al 2 de maig
26/04/2021 - 08:00

Sota el lema "Stop soroll!", la SSS del 2021 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

La 4a edició de la Setmana Sense Soroll ja és aquí! Del 26 d'abril al 2 de maig se celebra a Catalunya la Setmana sense Soroll, que promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

SETMANA SENSE SOROLL

 


Relacionats

Article

Descobreix amb aquest interactiu com ajudar a la Mutis, la superheroina de la Setmana Sense Soroll, a dir STOP al SOROLL.

Article

L’exposició Adéu, soroll!  mostra els diferents ambients sonors, la percepció del so, les principals característiques del so i quina és la diferència entre so i soroll, què és la contaminació acústica i quines mesures existeixen per lluitar-hi.

Notícia

 

Ara, amb les dades a la mà, els districtes de Ciutat Vella, l'Eixample, Gràcia, Sant Martí i Sants-Montjuïc idearan mesures antisoroll adaptades a cadascun dels carrers o places analitzats.

Butlletí