Informe emergència climàtica 2022

Font: Ajuntament de Barcelona

09/01/2024 - 09:17

L'Äjuntament de Barcelona ha publicat l'informe de seguiment del Pla d’acció per l’emergència climàtica de Barcelona 2030, corresponent a l’any 2022.

Any rere any la ciutat de Barcelona evoluciona i canvia. Hi ha alguns indicadors que es mantenen, com la superfície o la longitud de platges, però d’altres canvien constantment. Per a fer seguiment d’aquests canvis, disposem d’indicadors de territori, de clima i també d’indicadors ambientals .

Pel que fa a les dades de territori i clima destaca la disminució de la precipitació mitjana i l’augment de la temperatura, tant la mitjana com la màxima. De fet, des de la tardor del 2020 s’encadenen anys amb disminució significativa de precipitació . La superfície de verd segueix incrementant, situant -se un 0 ,55 % per sobre de la superfície de l’any 2021.

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

Les fotos i vídeo guanyadors dels Climate Awards es poden veure al metro de Barcelona

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Butlletí