III Fòrum Ambiental Escolar del Prat de Llobregat

07/06/2023 - 13:06

El III Fòrum Ambiental Escolar del Prat reuneix més de 60 participants. La trobada, la primera després de la pandèmia, té l’objectiu de compartir projectes que es duen a terme als centres escolars de la ciutat.

S’ha celebrat el III Fòrum ambiental escolar del Prat, després d’una aturada d’uns cursos escolars per la crisi sanitària. Enguany, ha comptat amb la participació de 12 centres educatius adherits a la Xarxa “Al Prat escoles, més sostenibles”. Un total de més de 60 persones, entre alumnes, professorat i personal tècnic, han dedicat unes hores a compartir projectes, interessos i motivacions en relació amb les accions de sostenibilitat que es fan als centres escolars.

Així, s’han desenvolupat tres espais: un, d’intercanvi d’experiències entre un grup d’alumnat de primària, un segon, de secundària i, un tercer, de professorat. Els participants han donat a conèixer de primera mà com es duen a terme les propostes més significatives i innovadores dels centres. Totes les iniciatives han estat de caràcter mediambiental i d’igualtat de gènere, també sobre com es treballa l’espai verd o les tasques dels delegats verds.

Posteriorment, s’ha fetuna activitat artística per poder reflexionar sobre com viuen els alumnes la sostenibilitat als seus centres educatius i què hi poden aportar, amb idees i construccions inspirades en aquestes. La jornada ha sigut molt gratificant per tothom i els assistents han destacat la importància d’incloure en els seus propis centres escolars totes les idees compartides.


 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest curs

Article

Les Escoles Sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat s'han tornat a trobar per celebrar l'acte de cloenda del curs.

Article

L'alumnat i els centres educatius de Sant Joan Despí seran agents protagonistes en la lluita de la ciutat per mitigar els efectes del canvi climàtic i per transitar cap a un model més sostenible i ecològic

Butlletí