Horts ecodidàctics

Font: Editorial Pol·len

16/06/2020 - 11:06

Els horts ecològics constitueixen actualment espais educatius en constant expansió tant en centres d'educació infantil, primària i secundària, com a comunitats urbanes i rurals. La Xarxa Universitats Cultivades es va iniciar l'any 2015 amb la intenció de reunir aquelles universitats, col·lectius, i individus interessades en introduir el treball en els horts ecològics com a activitat curricular i extracurricular.

Aquest llibre recull algunes de les aportacions realitzades per membres de la RUC en la II Trobada d'Horts EcoDidácticos i aporta una publicació més, fruit de les activitats i interaccions generades de la RUC. Les coordinadores són Mariona Espinet, Lourdes Aragó i Laura Valdés.


Huertos ecodidácticos El papel de las universidades en la agroecología

Llengua: castellà
ISBN: 978-84-16828-85-2
Edita: Pol·len edicions sccl
Any: 2020


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Butlletí