Es posa en marxa l'Oficina d'Acció Climàtica de Montornès del Vallès

10/01/2023 - 11:00

L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Aquests dies s’ha posat en marxa l’Oficina d’Acció Climàtica, un espai que ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Entre les temàtiques que es poden consultar hi ha les instal·lacions solars o fotovoltaiques, els vehicles elèctrics, les alternatives al gas i al gasoil o les millores als habitatges per evitar el malbaratament energètic i les despeses innecessàries.

Més informació


 

Municipis: 
Vallès OrientalMontornès del Vallès

Relacionats

Article

El tanatori de Granollers ha estrenat recentment una instal·lació fotovoltaica a la coberta de l’equipament que cobrirà el 54% de les necessitats totals d’energia elèctrica d’aquesta instal·lació. 

Article

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

Notícia

El servei municipal assessora a particulars i a empreses per iniciar projectes de transició energètica i climàtica en els edificis perquè siguin més sostenibles.

Butlletí