Es posa en marxa l'Oficina d'Acció Climàtica de Montornès del Vallès

10/01/2023 - 11:00

L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Aquests dies s’ha posat en marxa l’Oficina d’Acció Climàtica, un espai que ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Entre les temàtiques que es poden consultar hi ha les instal·lacions solars o fotovoltaiques, els vehicles elèctrics, les alternatives al gas i al gasoil o les millores als habitatges per evitar el malbaratament energètic i les despeses innecessàries.

Més informació


 

Municipis: 
Vallès OrientalMontornès del Vallès

Relacionats

Article

La Comunitat Energètica Local de Caldes, La CEL, rep el Premi Torres & Earth 2022 en la categoria de Territori Sostenible per l’aposta que apropa l’energia fotovoltaica a la ciutadania.

Article

En els darrers mesos s'ha proceidt a la substitució d'un total de 668 llumeneres de la via pública.

Article

El Pla per a l’eficiència i la transició energètica té tres eixos d’intervenció: el de les infraestructures; el de l’assessorament i l’acompanyament a les empreses en aquest procés de transició; i el de la fiscalitat a través de diferents bonificacions aplicables a impostos i taxes relacionades amb l’activitat econòmica que inclogui mesures de millora energètica. El Consell Econòmic i Social de Mataró ha prioritzat i donat suport a aquest Pla per la pressió que el sector empresarial està patint pels costos de fabricació i per la inestabilitat a l’alça dels preus dels subministraments, especialment de l’energia i el gas.

Butlletí