El parc agrari de Sabadell comptarà amb un centre divulgatiu i impulsor de l’agricultura de proximitat i sostenible

Font: Ajuntament de Sabadell

17/12/2020 - 09:15

L’espai es divideix en dos grans àmbits: el Magatzem Agrari per a les activitats agroforestals de la finca, on es puguin guardar tractors i maquinària agrícola d'ús general, i el Centre d’interpretació i formació (CICG), com a centre de visitants al Parc Agrari de Sabadell.

També es preveu la construcció d’una era, accessos i zona d’aparcament. L’actuació té un cost de 600.000 euros i es desenvolupa en el marc de l’estratègia DUSI Sabadell.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt de projectes que l’Ajuntament està posant en marxa al territori, amb l’objectiu de impulsar l’activitat econòmica i de millorar la vida de les persones en la conjuntura actual marcada per la pandèmia. Es tracta d’actuacions encaminades a la millora de la seguretat viària, la mobilitat, la millora paisatgística i especialment reforçar la naturalització dels espais públics i la qualitat mediambiental.


 

Relacionats

Article

Recentment s'ha posat en marxa l’hort del Mercat de la Vall d'Hebron - Teixonera, un projecte municipal gestionat per la cooperativa Tarpuna.

Article
Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal)  Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal) Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Hostelería #PorElClima va néixer després de la crida mundial de l’Acord de París per adoptar mesures que contribuïssin a frenar l’emergència climàtica. És una plataforma virtual que reuneix els establiments d’hosteleria que han decidit comprometre’s amb la societat, amb l’entorn i amb un futur millor. S’hi han adherit 41 restaurants lleidatans.

Article

 

El curs 2021-2022, 36 escoles i instituts de Barcelona, públics, concertats i privats, participen en el projecte “Menjadors escolars més sans i sostenibles”. La iniciativa, supervisada per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), té per objectius promoure una alimentació més saludable, combatre l’emergència climàtica i enfortir l’economia local i de temporada. Els centres ofereixen menús amb menys carn vermella, més proteïna vegetal i més aliments de proximitat.

Butlletí