Convocatòria dels premis "Silenci i Qualitat de Vida"

Font: Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica
01/06/2016 - 16:19

L’Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica (ACCCA), en col·laboració amb el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), impulsen el Primer Premi Català d’Acústica.

L’objectiu del guardó, que ha rebut el títol "Silenci i Qualitat de Vida", és l’estudi del silenci i la reducció o l’eliminació del soroll.

Poden optar a aquest premi tots aquells estudis o projectes de qualsevol disciplina científica que tinguin per objecte l’estudi del silenci i com augmentar la seva percepció a la nostra societat reduint o eliminant el soroll. L’únic requisit és que no s’hagin sotmès prèviament a la valoració de cap altre tribunal qualificador o avaluador.

El termini de presentació de candidatures acaba el 30 de setembre d’enguany i el premi s’atorgarà el 18 de novembre de 2016. 

Més informació: Bases dels premis  

Organitza: Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica i Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya


 

Categories: 

Relacionats

Article

​El 29 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll, que té per objectiu preservar l'ambient acústic i evidenciar les molèsties que el soroll genera a la nostra salut.​

Article

Pactes verds en temps de pandèmies s’ha redactat i actualitzat en aquest context complex, inquietant, incert i, per a algunes persones, dramàtic. La seva intenció neix de la certesa que, tot i viure en un moment d’intersecció d’emergències (sanitària, climàtica, ambiental, feminista, etc.) i de restriccions de tot tipus (confinaments totals, parcials, perimetrals, tancaments sectorials, tocs de queda, etc.), cal no ser meres espectadores del futur que ha de venir. Aquesta publicació de l'Observatori del Deute per la Globalització, escrita per Alfons Pérez, és una crítica al GreenNewDeal i vol crear consciència crítica de cara als reptes globals del segle XXI. Es pot aconseguir de manera gratuita a la web de l'ODG.

Butlletí