Com s'hauria d'adaptar al canvi climàtic el sector vitivinícola ?

11/04/2016 - 09:10

Intervenció de Xavier Vidal (Director de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech d'Espiells) al DIÀLEG | El canvi climàtic i els nostres vins, celebrat el 4 de Febrer del 2016 a la Sala d'actes del casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia. Moderació: Maria Josep Picó (periodista) i assessorament científic: Francesc Mauri (meteoròleg)


 

Municipis: 
Alt PenedèsSant Sadurní d'Anoia
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Des de la Plataforma 'Aprofitem els Aliments' s'ofereix aquesta eina de recerca de projectes vinculats a la lluita contra el malbaratament alimentari. Al mapa podeu trobar informació sobre la iniciativa i la manera de contactar amb ells. Podeu accedir al mapa aquí.

Article
Una exposició de la Fundesplai

 L’exposició proposa, d’una manera immersiva i interactiva, un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta, però també de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Butlletí