Com millorar el reciclatge de residus, l’encàrrec per al Consell d’Infants 2017-2018 de Sant Cugat del Vallès

02/01/2018 - 09:43

Format per una trentena d’alumnes de 5è i 6è de primària de 17 centres, l’alcaldessa ha presidit la sessió de la seva constitució.

La sala de plens de l’Ajuntament ha acollit la sessió de constitució del Consell d’Infants 2017-2018, presidida per l’alcaldessa, Mercè Conesa. En la primera trobada del curs, com es habitual l‘alcaldessa ha fet un encàrrec als nens i nenes, que hauran de treballar durant el curs. Per aquest els ha demanat que estudiïn mesures per millorar el reciclatge de residus.

Es tracta d’una proposta fet pel mateix Consell d’infants i que per a l’alcaldessa de Sant Cugat “demostra la sensibilitat que genera una qüestió com aquesta. El reciclatge és molt important i conèixer la vostra opinió i visió, permetrà que des de l’Ajuntament coneguem la realitat d’una matèria que serà vital en el futur”.

En aquest sentit Mercè Conesa ha afegit que “estem acostumats a veure els residus com una cosa desagradable, de la qual ens n’hem de desfer. Però la realitat és que els residus, si els reciclem bé, són un recurs molt valuós”.

Els vicepresidents del Consell d’Infants 2017-2018 són Isaac Rius Gasull, de l’Escola Thau, i Anita Castro Delbalzo, de l’Escola la Floresta.

En total, una trentena d’alumnes de 5è i 6è de primària de 17 escoles participen enguany del Consell d’Infants. Els centres que hi col·laboren són Àgora, Avenç, Catalunya, Ciutat d’Alba, Collserola, Creanova, Gerbert d’Orhlac, Hatikva, Joan Maragall, La Farga, La Floresta, L’Olivera,  Pins del Vallès, Pureza de Maria, Santa Isabel, Thau i Viaró.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalSant Cugat del Vallès

Relacionats

Article

Resultats de la II trobada per l’educació ecosocial el Dia Mundial del Medi Ambient 2023 a Sant Cugat del Vallès.

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Article

Una exposició a les minideixalleries parla sobre la generació i la correcta separació dels residus.

Butlletí