Campanya cívica al Parc Natural de Collserola

18/03/2021 - 14:15

Durant el mes de març comença la campanya d’informadors al Parc Natural de Collserola, per reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent.

Com a conseqüència de la situació actual de pandèmia i de les diferents restriccions de mobilitat, s’ha intensificat l’ús dels espais naturals de Barcelona. L’any 2020, la freqüentació al Parc Natural de Collserola va augmentar en un 26% respecte l’any anterior, elevant la xifra anual a 6.300.000 visites. En paral·lel, s’han vist incrementades les situacions d’inseguretat i de conflicte entre visitants, sobretot en cap de setmana quan les visites es multipliquen a tots els espais.

Amb l’objectiu de reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent, des del març fins al juny una parella d’informadors se situarà a diferents entrades del Parc amb alta afluència de visitants. Les jornades seran durant el matí, amb horari de 10 a 14 h.

A Horta-Guinardó, els informadors seran al Pla dels Maduixers, els dies 20 de març, 17 d’abril, 15 de maig i 20 de juny.

Podeu veure el mapa detallat de tots els emplaçaments on se situaran els informadors en aquest enllaç.

Aquesta presència en el territori anirà acompanyada d’un reforç comunicatiu a les xarxes socials i al web del Parc vinculat a la campanya de comunicació Collserola, Territori Vital, que vol posar en relleu la importància d’aquest espai natural per a tots els habitants de l’àrea metropolitana.


 

Relacionats

Article

Gràcies al cercador del nou web cuidem.barcelona és més senzill saber on, quan i com llençar cada cosa. Només cal indicar quin és el residu del qual ens volem desfer i l’adreça on ens trobem, i l’aplicació ens informarà del sistema de recollida, com s’ha de reciclar i en quina franja horària.

Acte
07/06/2022 - 09:30
Recinte Modernista de Sant Pau
Article

La iniciativa Moment Solar Barcelona ajudarà els veïns i veïnes que vulguin instal·lar panells fotovoltaics al seu habitatge. Una unitat familiar que aposti per l’autoconsum pot reduir la factura de la llum fins al 25%, uns 200 euros d’estalvi anual.

Butlletí