Campanya cívica al Parc Natural de Collserola

18/03/2021 - 14:15

Durant el mes de març comença la campanya d’informadors al Parc Natural de Collserola, per reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent.

Com a conseqüència de la situació actual de pandèmia i de les diferents restriccions de mobilitat, s’ha intensificat l’ús dels espais naturals de Barcelona. L’any 2020, la freqüentació al Parc Natural de Collserola va augmentar en un 26% respecte l’any anterior, elevant la xifra anual a 6.300.000 visites. En paral·lel, s’han vist incrementades les situacions d’inseguretat i de conflicte entre visitants, sobretot en cap de setmana quan les visites es multipliquen a tots els espais.

Amb l’objectiu de reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent, des del març fins al juny una parella d’informadors se situarà a diferents entrades del Parc amb alta afluència de visitants. Les jornades seran durant el matí, amb horari de 10 a 14 h.

A Horta-Guinardó, els informadors seran al Pla dels Maduixers, els dies 20 de març, 17 d’abril, 15 de maig i 20 de juny.

Podeu veure el mapa detallat de tots els emplaçaments on se situaran els informadors en aquest enllaç.

Aquesta presència en el territori anirà acompanyada d’un reforç comunicatiu a les xarxes socials i al web del Parc vinculat a la campanya de comunicació Collserola, Territori Vital, que vol posar en relleu la importància d’aquest espai natural per a tots els habitants de l’àrea metropolitana.


 

Relacionats

Article

Les Nacions Unides han reconegut MES Barcelona com la col·laboració publicoprivada més sostenible d’un total de 70 models que optaven a aquest mèrit.

Article

La peça audiovisual "Reconnecta amb la natura amb els banys de bosc", és la primera activitat que es porta a terme dins del projecte "Sant Pere de Ribes, Municipi Saludable". Amb els Banys de Bosc al Parc del Garraf, es vol impulsar el binomi salut i natura en l'àmbit municipal, posant en valor la contribució fonamental de la natura en el benestar de les persones i la prevenció de la seva salut.

Article

Durant el mes de maig de 2021, la ciutat serà guardonada amb un grau de distinció, les Flors d'Honor, atorgat per integrants de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i, per tal d’acompanyar aquesta distinció, l’Ajuntament ha tirat endavant una sèrie d’accions divulgatives que tenen l’objectiu de visibilitzar i posar en valor l’activitat que la ciutat genera en l’àmbit dels parcs i jardins, la natura i la sostenibilitat. 

Butlletí