Campanya cívica al Parc Natural de Collserola

18/03/2021 - 14:15

Durant el mes de març comença la campanya d’informadors al Parc Natural de Collserola, per reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent.

Com a conseqüència de la situació actual de pandèmia i de les diferents restriccions de mobilitat, s’ha intensificat l’ús dels espais naturals de Barcelona. L’any 2020, la freqüentació al Parc Natural de Collserola va augmentar en un 26% respecte l’any anterior, elevant la xifra anual a 6.300.000 visites. En paral·lel, s’han vist incrementades les situacions d’inseguretat i de conflicte entre visitants, sobretot en cap de setmana quan les visites es multipliquen a tots els espais.

Amb l’objectiu de reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent, des del març fins al juny una parella d’informadors se situarà a diferents entrades del Parc amb alta afluència de visitants. Les jornades seran durant el matí, amb horari de 10 a 14 h.

A Horta-Guinardó, els informadors seran al Pla dels Maduixers, els dies 20 de març, 17 d’abril, 15 de maig i 20 de juny.

Podeu veure el mapa detallat de tots els emplaçaments on se situaran els informadors en aquest enllaç.

Aquesta presència en el territori anirà acompanyada d’un reforç comunicatiu a les xarxes socials i al web del Parc vinculat a la campanya de comunicació Collserola, Territori Vital, que vol posar en relleu la importància d’aquest espai natural per a tots els habitants de l’àrea metropolitana.


 

Relacionats

Article

Si som el que mengem, posem la taula amb el que volem ser. Respectant el medi ambient. Impulsant l'economia local. Amb salut per al veïnat. arriba la  Setmana Ciutadania de l'Alimentació Sostenible.

Article

Les Muntanyes del Baix és un projecte en el qual 16 municipis del Baix Llobregat i el Consell Comarcal es coordinen i comparteixen estratègia i accions per la gestió de l’espai agroforestal d’aquest territori.

Article

Tarragona Turisme transforma la guia de platges en una guia, més completa, d'espais naturals. La publicació, amb 10.000 exemplars, inclou totes les platges i indicacions al plànol sobre els camins que formen part de la Xarxa de camins de Tarragona.

Butlletí