Autòpsia dels residus de Sarrià Vell

Associació de veïns de Sarrià

21/11/2016 - 08:18

Acció pública de l'Associació de veïns de Sarrià i el CEPA (Centre d'Estudis i Projectes Alternatius) per analitzar les bosses del rebuig de Sarrià Vell. Es van recollir a l'atzar 20 bosses d'escombraries dipositades pels veïns al carrer la nit anterior (61'15 kg en total) i un equip de 7 persones les va obrir davant els assistents una per una, analitzant el seu contingut i separant cada component, que es reubicava en bosses fraccionals ja preparades davant la taula: orgànic, envasos de plàstic, metall, vidre, paper, residus especials i rebuig. 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Els establiments, les activitats econòmiques i els professionals que apliquin mesures per reduir o eliminar els envasos d’un sol ús gaudiran de bonificacions d’un 10% en els preus públics. Aquest benefici fiscal s’inclourà en les ordenances municipals a partir del 2023. És una mesura que s’emmarca en el compromís Barcelona Plàstic Zero de l’Ajuntament de Barcelona, del qual formen part més de dues-centes entitats de la ciutat.

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la reducció del 10% del preu públic de recollida de residus per comerços i empreses a les activitats que estiguin aplicant mesures d’eliminació o reducció dels plàstics d’un sol ús.

Butlletí