Augmenten un 40% les recàrregues de vehicles amb "Endolla Barcelona"

22/09/2023 - 13:29

El nombre de recàrregues fetes amb Endolla Barcelona ha augmentat considerablement durant el primer semestre del 2023: de gener a juny s’han registrat un total de 68.265 recàrregues de vehicles elèctrics, un 40% més que durant el mateix període del 2022. La xarxa d’electromobilitat, líder a l'Estat espanyol, ja té 18.000 persones usuàries, un 32% més que ara fa un any, i disposa de 717 punts de recàrrega.

La xarxa d’electromobilitat de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), Endolla Barcelona, segueix batent rècords. Al llarg dels primers sis mesos de l’any ha registrat 68.265 recàrregues, un 40% més que durant el mateix període del 2022. Aquestes xifres suposen una nova fita des de la posada en marxa del servei. També s’ha incrementat el nombre de persones que fan ús a diari d’Endolla Barcelona. Ara té 17.992 persones usuàries, un 32,5% més que fa un any.

Amb 717 punts de recàrrega, Endolla Barcelona és actualment la xarxa pública d’electromobilitat més gran de l’Estat espanyol, amb una disponibilitat mitjana del servei del 96%. Es preveu que a finals d’any tingui operatius un miler de punts de recàrrega. Els nous punts s’ubicaran a la Xarxa d’Aparcaments BSM, on ja es concentren 7 de cada 10 punts.

Barcelona és la segona ciutat europea amb més punts de recàrrega per quilòmetre quadrat, després d’Estocolm; i la quarta per nombre de punts per habitant, precedida d’Estocolm, Göteborg i Oslo.

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia

El programa formarà investigadors per avaluar la relació que mantenen els vehicles electrificats i la percepció humana del soroll.

Article

TMB i Indcar han signat un acord per a realitzar proves reals amb el minibús en les línies de Barcelona durant 3 mesos. La signatura ha tingut lloc en el marc del congrés mundial de transport públic de la UITP de Barcelona, on ha estat presentat el nou minibús sostenible d'INDCAR.

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Butlletí