Anunci de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

15/06/2023 - 19:00

Del 20 al 22 de juny, celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023 #EUSEW2023

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible (European Sustainable Energy Week o EUSEW, per les seves sigles en anglès) és una iniciativa de la Comissió Europea que té l'objectiu de promoure l'eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països. Durant el període de la campanya, s'organitzen esdeveniments i activitats per tota Europa, incloent-hi conferències, tallers, visites a instal·lacions, concursos i altres iniciatives. Els esdeveniments estan oberts al públic en general i estan dirigits a professionals del sector energètic, representants polítics, empreses, organitzacions no governamentals, ciutadans i altres interessats en l'energia sostenible.

Aquest 2023, la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, se celebra del 20 al 22 de juny i el lema de la Unió Europea per l'edició d'enguany és: "Accelerating the clean energy transition - towards lower bills and greater skills".

A Catalunya diverses entitats organitzen la campanya conjuntament, creant el seu propi lema, imatge i proposta d'activitats. 

Consulta l'agenda d'activitats a la web.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Les diverses administracions supramunicipals organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya han preparat aquest interactiu amb recursos per promoure l'autoconsum compartit i les comunitats energètiques.

Article

Arrenca la campanya per activar més d’un miler de Comunitats Energètiques

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Butlletí