ACTUA X 25

21/09/2023 - 09:00

ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes.

La campanya s’inicia a mitjans de juny de 2023 i es desenvoluparà al llarg de tot el curs 2023/24 fins al juny de 2024, quan tindrà lloc la Festa de Cloenda.

La celebració d’aquesta efemèride té quatre objectius principals:

  • Engrescar els centres educatius de la Xarxa d’Escoles Verdes a participar en la celebració dels 25 anys.
  • Reforçar el sentiment de pertinença a la Xarxa a partir de la proposta de participar en diferents accions. ​
  • Proposar activitats educatives per treballar a l’aula l’educació per a la sostenibilitat.
  • Fer visible el treball de les Escoles Verdes de Catalunya.

Cada trimestre es presentaran 8 propostes d’accions per dur a terme amb l’alumnat i la comunitat educativa dels centres adscrits. D’aquesta manera, al llarg del curs es podran realitzar fins a 24 accions. A totes aquestes, s’hi afegirà una 25a que serà la Festa de Cloenda, on tots els centres que formen la Xarxa estaran convidats a participar-hi.

Les accions plantejades es divideixen en cinc categories diferents: Fer-ne ressò, Compartir, Fer Xarxa, Aprendre i Celebrar. Es poden dur a terme tantes accions com es desitgin i divulgar-les amb les etiquetes #EscolesVerdes25 #ActuaX25.

 


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Generalitat de Catalunya convoca el Premi Escoles Verdes 2023. El guardó, amb 6.000 euros de dotació total, reconeix una trajectòria de millora continuada, una actuació singular i un treball en xarxa, amb l’objectiu de distingir iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat dutes a terme per centres educatius que disposen del distintiu d'escola verda atorgat per la Generalitat.

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

Butlletí