A la tardor intercanvia i renova la teva roba!

28/10/2016 - 09:31

Del 2 al 26 de novembre torna el Renova la teva roba, una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

La Fàbrica del Sol participa en aquesta edició de tardor com a punt d’intercanvi de roba i a més, en col·laboració amb l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Casa d’Oficis de Barcelona activa, ha organitzat dos tallers molt interessants.

El dimecres 16 i el dijous 17 de novembre, de 16.30 a 19.30 h, seran els dies de recollida de roba a La Fàbrica del Sol. Recordeu!  S’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir i no s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

Aprofitant que us acosteu a La Fàbrica del Sol, hem preparat dos tallers participatius per reflexionar sobre el valor emocional que donem a la roba i quins impactes associats tenen el seu consum i la seva producció.

El dia de l’intercanvi de roba a La Fàbrica del Sol serà el dissabte 19 de novembre, de 10.30 a 13.30 h. Recordeu!  Es podran agafar com a màxim 10 peces (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). En el cas de roba de nadons també hi haurà les mateixes limitacions. No es podran utilitzar Renoves d’altres edicions.

Podeu consultar més informació sobre els diferents punts d’intercanvi, que s’estenen per tots els districtes de Barcelona, i el funcionament del Renova la teva roba clicant aquí.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Els establiments, les activitats econòmiques i els professionals que apliquin mesures per reduir o eliminar els envasos d’un sol ús gaudiran de bonificacions d’un 10% en els preus públics. Aquest benefici fiscal s’inclourà en les ordenances municipals a partir del 2023. És una mesura que s’emmarca en el compromís Barcelona Plàstic Zero de l’Ajuntament de Barcelona, del qual formen part més de dues-centes entitats de la ciutat.

Notícia

La Gran Clariana del parc de les Glòries de Barcelona ha acollit l'acte conjunt de cloenda de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. S'hi han instal·lat dues tones de residus procedents de la recollida selectiva per simbolitzar la generació actual i els objectius que es volen assumir.

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Butlletí