7ª edició de la R-festa 2016 del programa Millor que nou

Àrea Metropolitana de Barcelona

19/12/2016 - 12:04

La 7ª edició de la R-festa 2016 del programa Millor que nou es va celebrar al Pg. ST Joan de Barcelona en el marc de la Setmana europea de prevenció de residus.

La R-Festa és un acte destinat a promoure els tallers de reparació, les botigues de segona mà i els mercats d’intercanvi o venda de segona mà per tal d’allargar la vida de tot tipus d’objectes i evitar que es converteixin en deixalles.


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Recollir deixalles a la ciutat mentre es fa esport. És l'spogomi, una competició que ha arribat del Japó i ha aterrat aquest diumenge a Barcelona. Aquesta pràctica deu el nom a una fusió dels noms "sport", esport en anglès, i "gomihiroi", recollida de deixalles en japonès.

Article

Els establiments, les activitats econòmiques i els professionals que apliquin mesures per reduir o eliminar els envasos d’un sol ús gaudiran de bonificacions d’un 10% en els preus públics. Aquest benefici fiscal s’inclourà en les ordenances municipals a partir del 2023. És una mesura que s’emmarca en el compromís Barcelona Plàstic Zero de l’Ajuntament de Barcelona, del qual formen part més de dues-centes entitats de la ciutat.

Butlletí