Xerrada: El Reciclatge de vidre, el cicle perfecte

dimecres, 28 febrer, 2018 - 18:00 a 19:30
Ambiteca
Geolocation

Sant Cugat participa al concurs “El Contenidor d’Or”, una competició entre 12 municipis catalans que premia el compromís ciutadà amb el reciclatge. De novembre a abril, cada mes tenim opció a superar-nos millorant el reciclatge de vidre i optar a un premi final de 20.000€ per destinar a un projecte cultural o social en benefici de la ciutat. 
A la xerrada s’explica la dinàmica del concurs i es dóna una visió propera i molt visual de com és el cicle de reciclatge de vidre, un cicle perfecte que permet reciclar cada ampolla al 100% infinites vegades. Es descobriran curiositats i es trencaran mites sobre el reciclatge. Tot plegat, per recordar que tots i cadascun de nosaltres tenim un paper clau a l’hora de gestionar responsablement els nostres residus,un gest que comporta beneficis ambientals, socials i econòmics.

Activitat gratuïta a càrrec d'Ecovidrio

Cal inscripció prèvia.

Les inscripcions es faran de manera exclusiva a través del formulari que trobareu en aquest enllaç: Inscripcions

Es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol·licituds

Organitzador: 
Oficina Sant Cugat Sostenible - Ambiteca
Contacte: 

Oficina Sant Cugat Sostenible

Pl. Barcelona, 15

08072 Sant Cugat del Vallès

Tel: 900 103 146

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat el nou material. Amb la fabricació s’han emès 14 tones de CO₂ menys que en el cas d’un aglomerat tradicional. Aquest nou material té una resistència superior als paviments normals i presenta un comportament millor davant del pas dels autobusos. Per fer-lo s’han utilitzat 3.717 quilograms de plàstics que no es podien reciclar, l’equivalent a 2.478 bosses domèstiques d’escombraries plenes de plàstics.​

Notícia

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació de Barcelona, inicia la campanya “Raons de pes” que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

Aquesta iniciativa que es va realitzar a Montcada i Reixac, pretén fomentar l’ús de la roba de segona mà com a alternativa al consum tradicional.

Butlletí