Xerrada: El Reciclatge de vidre, el cicle perfecte

dimecres, 28 febrer, 2018 - 18:00 a 19:30
Ambiteca
Geolocation

Sant Cugat participa al concurs “El Contenidor d’Or”, una competició entre 12 municipis catalans que premia el compromís ciutadà amb el reciclatge. De novembre a abril, cada mes tenim opció a superar-nos millorant el reciclatge de vidre i optar a un premi final de 20.000€ per destinar a un projecte cultural o social en benefici de la ciutat. 
A la xerrada s’explica la dinàmica del concurs i es dóna una visió propera i molt visual de com és el cicle de reciclatge de vidre, un cicle perfecte que permet reciclar cada ampolla al 100% infinites vegades. Es descobriran curiositats i es trencaran mites sobre el reciclatge. Tot plegat, per recordar que tots i cadascun de nosaltres tenim un paper clau a l’hora de gestionar responsablement els nostres residus,un gest que comporta beneficis ambientals, socials i econòmics.

Activitat gratuïta a càrrec d'Ecovidrio

Cal inscripció prèvia.

Les inscripcions es faran de manera exclusiva a través del formulari que trobareu en aquest enllaç: Inscripcions

Es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol·licituds

Organitzador: 
Oficina Sant Cugat Sostenible - Ambiteca
Contacte: 

Oficina Sant Cugat Sostenible

Pl. Barcelona, 15

08072 Sant Cugat del Vallès

Tel: 900 103 146

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El certamen se celebrarà del 9 de juny al 9 de juliol amb l’objectiu de posar en valor l’ús de materials reciclats i promoure el canvi d’hàbits per a un planeta més sostenible. Una mostra col·lectiva amb una selecció de 43 obres, creades per 23 artistes, un taller de sensibilització mediambiental adreçat als instituts i visites guiades a l’exposició configuren la programació de la setena edició d’aquest esdeveniment.

Notícia
Article

Mercabarna torna a convocar els Premis Paco Muñoz per destacar les iniciatives més rellevants sobre l'aprofitament d'aliments. Els premis van dirigits a productors, empreses majoristes, detallistes, emprenedors, cooperatives i entitats de caràcter social que hagin implantat projectes de reducció del malbaratament d'aliments

Butlletí