Tot el que s’amaga en un comptador digital

dimecres, 10 febrer, 2021 - 12:00 a 13:00
La Fàbrica del Sol


Taller virtual per desentrellar les incògnites dels nous comptadors digitals. 

Actualment, s’està duent a terme el pla de renovació de comptadors. Això suposa la instal·lació de nous comptadors digitals telegestionats i, com qualsevol canvi, genera dubtes: qui es queda les meves dades de consum? Tenen efectes sobre la salut, aquests comptadors? Em puc oposar al canvi?

A través d’un taller resoldrem les qüestions més rellevants sobre aquesta renovació: compararem els comptadors analògics amb els digitals, aprendrem a trobar la informació d’interès que podem obtenir amb els nous comptadors, parlarem de l’obligatorietat d’instal·lació, el preu i els costos que tenen i l’impacte sobre la salut que poden representar els comptadors digitals. 

Aquesta activitat forma part del programa Carrega’t d’Energia. 

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla quan es confirmi la inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) el dia abans de l'activitat a les 19 h.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Tots els públics
Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona


Tel.: 932 564 430


C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Barcelona Energia, que subministra l’electricitat als equipaments de tots els mercats municipals des del juliol del 2018, oferirà ara també els seus serveis als paradistes, que es podran beneficiar d’un estalvi del 15% dels costos, uns 500 euros l’any per parada, gràcies a l’opció de compra col·lectiva.

Article

Dues sessions telemàtiques obertes a la ciutadania permetran disposar d’eines i recursos per estalviar i millorar la llar energèticament

Butlletí