Torna la Festa de l'Arbre a Mollet

diumenge, 13 març, 2016 - 10:00

Aquest diumenge 13 de març Mollet acull de nou una festa que fa prop de 30 anys organitzen l'Ajuntament i el Casal Cultural de Mollet del Vallès. Enguany la Festa de l'Arbre compta amb la col·laboració de l'empresa KAO Corporation.

Amb aquesta iniciativa, durant gairebé dues dècades, la col·laboració de tots els molletans i molletanes, ha permès construir un gran espai verd al parc dels Pinetons amb la plantació de més de 3000 arbres.

Enguany, la festa es desplaça a la nova rodona situada a la confluència entre els carrers Santiago Tiffon i la ronda dels Pinetons, prop del barri de Santa Rosa, el que provocarà la creació d'una anella verda al voltant de la ciutat donant continuïtat als parcs, jardins, places i carrers arbrats del nucli urbà i creant un conjunt amb el parc dels Pinetons, el parc de la Creueta i l'entorn natural i agrícola de Gallecs.
 

Per aquesta edició es preveu la plantació de 200 pins pinyers, 50 roures i 50 alzines. Durant els primers anys, l'Ajuntament s'encarregarà del seu manteniment fins que hagin arrelat suficientment per viure amb l'aigua de pluja.

El diumenge la festa començarà a les 11 del matí a les carpes situades prop de la rodona on es repartiran les eines necessàries i els arbres que s'hauran de plantar. Un cop acabada la plantació s'oferirà un esmorzar a tots els participants. 

Etiquetes: 
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

Un dels principals objectius de la Xarxa és la voluntat de treballar conjuntament i de forma coordinada entre els ajuntaments i les províncies per assolir els 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda de Nacions Unides amb l’horitzó de l’any 2030. 

Notícia
Foto: Equip tècnic del Parc Natural del Montseny

Foto: Equip tècnic del Parc Natural del Montseny

Aquest treball cartogràfic i de caracterització de les masses forestals més fràgils del Parc Natural és una acció inclosa dins el projecte «Life Clinomics», coordinat per la Diputació de Barcelona i amb la participació de la Diputació de Girona.

Butlletí