Torna la Festa de l'Arbre a Mollet

diumenge, 13 març, 2016 - 10:00 a dilluns, 14 març, 2016 - 09:59

Aquest diumenge 13 de març Mollet acull de nou una festa que fa prop de 30 anys organitzen l'Ajuntament i el Casal Cultural de Mollet del Vallès. Enguany la Festa de l'Arbre compta amb la col·laboració de l'empresa KAO Corporation.

Amb aquesta iniciativa, durant gairebé dues dècades, la col·laboració de tots els molletans i molletanes, ha permès construir un gran espai verd al parc dels Pinetons amb la plantació de més de 3000 arbres.

Enguany, la festa es desplaça a la nova rodona situada a la confluència entre els carrers Santiago Tiffon i la ronda dels Pinetons, prop del barri de Santa Rosa, el que provocarà la creació d'una anella verda al voltant de la ciutat donant continuïtat als parcs, jardins, places i carrers arbrats del nucli urbà i creant un conjunt amb el parc dels Pinetons, el parc de la Creueta i l'entorn natural i agrícola de Gallecs.
 

Per aquesta edició es preveu la plantació de 200 pins pinyers, 50 roures i 50 alzines. Durant els primers anys, l'Ajuntament s'encarregarà del seu manteniment fins que hagin arrelat suficientment per viure amb l'aigua de pluja.

El diumenge la festa començarà a les 11 del matí a les carpes situades prop de la rodona on es repartiran les eines necessàries i els arbres que s'hauran de plantar. Un cop acabada la plantació s'oferirà un esmorzar a tots els participants. 

Etiquetes: 
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article

Geoblau dinamitza aquest hort comunitari i ensenya a les entitats i a les persones que s'hi apropen a cuidar-lo i a fer-lo reeixir

Notícia

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha establert un període de proves per fer més eficient l’enllumenat públic a través del sistema de telegestió que, un cop superat, procedeix a la seva implantació

Notícia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el seu full de ruta per assolir i posar en pràctica a Mollet els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. Agenda 2030.

Butlletí