Torna a Barcelona "Les 48 h d'agricultura i verd urbà"

dissabte, 14 maig, 2022 - 00:00 a diumenge, 15 maig, 2022 - 23:59
Diverses localitzacions de Barcelona

El 14 i 15 de maig, Barcelona acull "LES 48H" d’Agricultura i verd urbà, un cap de setmana ple d’activitats impulsat per l’associació Replantem i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant tot el cap de setmana, la ciutadania podrà participar de forma gratuïta en més de 50 activitats relacionades amb la infraestructura verda de la ciutat amb l’objectiu d’impulsar les pràctiques sostenibles i la naturalització de l’espai urbà. Barcelona se suma així a una iniciativa europea que es va iniciar a França fa quatre anys (LES 48H Paris) i ja reuneix en les mateixes dates 20 ciutats participants.

Per participar en les experiències que ofereixen tant entitats com professionals del món agroverd només es necessita la inscripció prèvia a través de la pàgina web de LES48H.catNo us ho perdeu, descobriu la Barcelona agroecològica!
 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Destinatari: 
Ciutadania en general
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Acte
24/04/2023 - 00:00
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB
Notícia

L'ecòleg Ramon Margalef i López (1919-2004) dona nom a partir d'ara al jardí d'Aclimatació, un dels espais amb més interès botànic de la ciutat, situat al Parc de Montjuïc de Barcelona.

Notícia
L'Ajuntament de Barcelona ha estat un dels guardonats

Nou ajuntaments i dues diputacions del conjunt d'Espanya han estat reconegut per les seves actuacions per impulsar la biodiversitat en els IV Premi de Bones Pràctiques que concedeix la Xarxa d'Entitats Locals +Biodiversitat, Xarxa BIO 

Butlletí