Taula rodona: “Educació ambiental, una urgència?”

divendres, 6 octubre, 2023 - 18:00 a 19:30
Escola Can Fabra. l’Escola Can Fabra: C/Sant Adrià, 34, recinte Fabra i Coats, Barcelona.


S’intensifiquen les mesures i les legislacions sobre medi ambient per capgirar la nostra societat cap a la sostenibilitat en vistes del canvi climàtic. Les mesures econòmiques i polítiques són cabdals, sense dubte, però l’educació és la base de tota transformació social. Pot l’educació, generar el gir sociocultural radical tan sol·licitat? Com fer estendre idees i pràctiques sostenibles? Quin i com ha de ser el relat que ha d’entomar? Fins a quin punt és l’educació ambiental una urgència?

Comptarem amb la veu de professionals del sector de l’educació ambiental, activistes pel clima, investigadors/es i professors/es d’escola i institut que aportaran la seva experiència i visió en una taula rodona, ben segur constructiva: Ariadna Bonet (Teachers For Future), Lluís Sala (professor d’ESO), Escola Can Fabra, associació Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), End Fossil Barcelona i Extinction Rebellion.

En marc de la Tardor Solidària 2023. Coorganitzat amb el projecte Patis Escolars Oberts i l’escola Can Fabra. Inscripcions trucant al 699 90 23 59 o enviant un correu a santandreuambiental@bcn.cat

Més informació


 

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Acte
22/11/2023 - 00:00
El Born Centre de Cultura i Memòria. Barcelona.

Butlletí