Taller Estalvia diners instal·lant energia solar tèrmica

dimarts, 25 abril, 2017 - 19:15 a 21:30
Casa de Cultura de Sant Cugat
Geolocation

L'energia solar tèrmica és la utilització de la radiació solar per, en el cas d'una instal•lació domèstica, l'escalfament d'aigua, destinada a l'ús com aigua calenta sanitària o calefacció.
Amb aquest taller podràs resoldre els principals dubtes que sorgeixen a l’hora de plantejar-se la instal•lació a casa d’aquest tipus d’energia renovable. El temari del taller serà:

-    Com tenir a casa aigua calenta a partir d’energia solar
-    Tipus de captador i normativa
-    Sistemes per aprofitar l’energia del sol
-    Elements i funcionament de la instal•lació
-    Dimensionat: fem quatre càlculs
-    Aprofita els avantatges fiscals a Sant Cugat (50% bonificació de l’IBI durant 5 anys) per posar energia solar tèrmica
 

Taller gratuït. Cal inscripció prèvia a través de Casa de Cultura. Tel. 93 589 13 82  casadecultura@santcugat.cat

Organitzador: 
Oficina Sant Cugat Sostenible
Categories: 
Energia
Renovables

Relacionats

Notícia

El Servei comarcal de biomassa forestal al Vallès Occidental engegat ara fa dos anys, el juliol de 2018. Des de llavors el servei ha mobilitzat 3.299,44 tones de fusta i ha subministrat 1.563,80 tones d’estella que equivalen al subministrament d’aproximadament més de 5 M de kW d’energia tèrmica. Amb tot, el Centre Logístic de Biomassa es troba ja per sobre del 50% de la seva capacitat de producció i comença una nova fase d’activitat amb noves adhesions al servei i un nou acord per la mobilització de 15.000 tones anuals de fusta.

Notícia

Es va presentar una proposta per cobrir 11 aparcaments públics amb pèrgoles fotovoltaiques amb l’objectiu de generar energia renovable i utilitzar-la directament per l’autoconsum de diversos equipaments públics ubicats a poca distància de les instal·lacions.

Notícia

L’Ajuntament de Parets durà a terme un projecte per substituir la instal·lació actual de panells solars ACS, ubicades al Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, per panells fotovoltaics.

Butlletí