Simpòsium Barcelona Ciutat Europea del Bosc

dimarts, 7 juny, 2022 - 09:30 a dimecres, 8 juny, 2022 - 18:00
Recinte Modernista de Sant Pau

Aquest simpòsium té lloc en el marc de Barcelona i la seva àrea metropolitana com a Ciutat Europea del Bosc 2022. Té per objectiu conèixer els projectes i iniciatives d’experts i expertes de diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

En concret, treballen en la gestió dels boscos a escala regional, en la definició de noves infraestructures ecològiques metropolitanes, o en la definició dels nous espais públics i edificis que responen als reptes globals actuals relacionats amb la lluita contra el canvi climàtic i el preservació de la vida i la biodiversitat.

Les jornades inclouen la presentació de propostes innovadores, generalment desenvolupades per persones o entitats sense ànim de lucre, que volen millorar les ciutats amb les seves pròpies iniciatives.

Entrada gratuïta amb inscripció previa a bcneuforestcity2022.org

Simpòsium en què es donaran a conèixer projectes i iniciatives d'experts en diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

Més informació i programa

 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Acte
09/06/2022 - 09:00
Barcelona South Campus Av. Pearson, 21, 08034, Barcelona, ES
Notícia

L'organització de les Nacions Unides per l'Agricultura i l'Alimentació (FAO) ha atorgat  el reconeixement Tree Cities of the World a l'Àrea Metropolitana de Barcelona pel seu compromís amb la gestió i la cura dels boscos urbans.

Notícia

Les entitats i els ciutadans que vulguin gestionar un hort urbà, un jardí o un espai de biodiversitat ja poden presentar els projectes per al concurs públic d’adjudicació de set terrenys municipals situats en diferents districtes de la ciutat. Aquesta iniciativa forma part del programa “Mans al verd” per corresponsabilitzar la ciutadania en la promoció i la cura dels espais verds i la biodiversitat.

Butlletí