Simpòsium Barcelona Ciutat Europea del Bosc

dimarts, 7 juny, 2022 - 09:30 a dimecres, 8 juny, 2022 - 18:00
Recinte Modernista de Sant Pau

Aquest simpòsium té lloc en el marc de Barcelona i la seva àrea metropolitana com a Ciutat Europea del Bosc 2022. Té per objectiu conèixer els projectes i iniciatives d’experts i expertes de diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

En concret, treballen en la gestió dels boscos a escala regional, en la definició de noves infraestructures ecològiques metropolitanes, o en la definició dels nous espais públics i edificis que responen als reptes globals actuals relacionats amb la lluita contra el canvi climàtic i el preservació de la vida i la biodiversitat.

Les jornades inclouen la presentació de propostes innovadores, generalment desenvolupades per persones o entitats sense ànim de lucre, que volen millorar les ciutats amb les seves pròpies iniciatives.

Entrada gratuïta amb inscripció previa a bcneuforestcity2022.org

Simpòsium en què es donaran a conèixer projectes i iniciatives d'experts en diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

Més informació i programa

 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Acte
16/12/2022 - 10:00
Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (Carrer del Foc, 57), Barcelona
Notícia

Barcelona tindrà un nou Observatori de la Biodiversitat gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), que permetrà, alhora, impulsar la participació, la reflexió, l’intercanvi d’experiències i la sinergia en el desplegament del pla Natura 2030 i el Pla estratègic del CREAF 2022-2026. El conveni tindrà una vigència de quatre anys i l’import estimat és de 250.000 euros.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Butlletí