SETMANA CIUTADANIA DE L'ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

dijous, 14 octubre, 2021 - 00:00 a diumenge, 24 octubre, 2021 - 23:59
Barcelona

Del 14 al 24 d’octubre, la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible convida a entendre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut. Una setmana dirigida a la ciutadania, on podreu conèixer, reflexionar i debatre al voltant dels temes centrals dels següents itineraris:

En paral·lel, la Més Setmana compta amb una programació de prop d’un centenar d'activitats organitzades per 70 entitats, moltes d’elles membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible. 

Si voleu conèixer diferents entitats de la ciutat que treballen durant tot l’any i des de fa molts anys per una Alimentació Sostenible i Assequible per a tots i totes, durant els cap de setmana 16 i 17 d’octubre i 23 i 24 d’octubre podreu trobar-les als Quioscos de les Rambles.

Més informació a l'enllaç.


 

Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Notícia

L'Acord de Ciutat per l'Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030 ja camina. La trobada ha estat una crida a l'acció i a la cooperació entre organitzacions per assolir objectius comuns, que són els recollits a l'Estratègia d’Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030.

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Acte

Butlletí