Setmana Bio a la Catalunya Central

divendres, 20 maig, 2016 - 10:00 a dilluns, 30 maig, 2016 - 19:59

L’interès pels productes ecològics va creixent arreu d’Europa i del món, cada cop hi ha més consumidors interessats en aquest tipus de productes, obtinguts a partir d’un sistema que utilitza substàncies i processos naturals i cerca l’obtenció d’aliments d’alta qualitat que no danyin el medi ambient ni la salut humana.

Amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer aquest tipus de productes, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) va crear, l’any 2013, la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica, com a marca pensada per a agrupar sota un sol paraigües totes aquelles actuacions programades per qualsevol persona, entitat o agent promotor que encaixi amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer els aliments ecològics entre els consumidors catalans. En aquests moments, els interessats ja poden començar a preparar les propostes d’activitats i contactar amb la persona dinamitzadora de la producció ecològica del vostre territori, o amb la unitat de producció agroalimentària ecològica del DARP (eco.daam@gencat.cat).

La Setmana Bio ja arriba, aquest 2016, a la quarta edició i, com en ocasions anteriors, el seu programa contindrà diversos tipus d’actuacions, com ara visites guiades a finques, granges i empreses de productors ecològics, xerrades divulgatives, activitats escolars, promocions gastronòmiques i comercials, etcètera, que se celebraran del 20 al 29 de maig arreu de Catalunya.

Totes les persones interessades a participar en les activitats de la propera Setmana Bio 2016, ja poden apuntar-se aquestes dates a l’ agenda i seguir tota la informació que es vagi generant en el web oficial d’aquest esdeveniment http://pae.gencat.cat/ca/setmana-bio/

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.


 

Etiquetes: 
AdjuntMida
PDF icon Díptic1.25 MB
Categories: 
Agricultura
Slow food

Relacionats

Opinió
Opinió


"Al voltant de 900 milions d’éssers humans afronten greus situacions d’inseguretat alimentària. Dit de forma planera: passen gana"
 

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí