Presentació | Mobilitat a la feina. Un repte pendent

dimarts, 29 octubre, 2019 - 19:00 a 20:30
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya . c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona

Els desplaçaments a la feina són un dels grans reptes pendents per resoldre bé les necessitats de la mobilitat diària dels ciutadans. L’ATM ha impulsat el Pla de Desplaçaments d’Empresa (PDE) per optimitzar la mobilitat i afavorir modes de transport alternatius al vehicle privat.

En aquest context, organitzem la taula rodona sobre els PDE a propòsit de la publicació de La movilidad al Trabajo: un reto pendiente, escrit per Manel Ferri. Comptarem amb la presència del director general de Trànsit, Pere Navarro, i l’exdirector general de l’IDAE, Joan Herrera, autors del pròleg del llibre.

INSCRIPCIONS

Omple aquest formulari per tramitar la teva inscripció.

Assistència gratuïta. Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu


 

Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La Diputació de Barcelona organitza la 3a edició de l'activitat Agafa la bici, prevista per al dijous 19 de setembre, l'objectiu de la qual és promoure l'ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. L'activitat, que és ja una cita anual, convida a utilitzar aquest mitjà de transport sostenible en els desplaçaments laborals com a alternativa al vehicle privat o corporatiu.

Notícia

El 22 de setembre és el Dia Internacional sense Cotxes, i Barcelona ho celebrarà a la via Laietana amb la proposta "La Mercè respira". Durant tot el dia, d'11.00 a 20.00 hores, la via Laietana estarà tallada al trànsit i s'omplirà de vida, amb activitats per a tots els públics, un ‘speaker's corner’ i molts reptes i sorpreses per mostrar com és una ciutat de vianants. Una altra de les accions destacades de la Setmana Europea de la Mobilitat és el Park(ing) Day, que se celebra el dia 20 de setembre, a més d’un centenar d’aparcaments per substituir els cotxes per usos ben diversos.

Notícia

Si el projecte de les “superilles” s’apliqués íntegrament, la ciutat de Barcelona podria evitar cada any 667 morts prematures, la majoria a causa de la disminució dels nivells de contaminació atmosfèrica (NO2). Són algunes de les conclusions d'un estudi de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), el qual estima que la implementació de les 503 “superilles” previstes inicialment reduiria els nivells anuals de contaminació atmosfèrica un 24%.

Butlletí