Presentació | Mobilitat a la feina. Un repte pendent

dimarts, 29 octubre, 2019 - 19:00 a 20:30
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya . c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona

Els desplaçaments a la feina són un dels grans reptes pendents per resoldre bé les necessitats de la mobilitat diària dels ciutadans. L’ATM ha impulsat el Pla de Desplaçaments d’Empresa (PDE) per optimitzar la mobilitat i afavorir modes de transport alternatius al vehicle privat.

En aquest context, organitzem la taula rodona sobre els PDE a propòsit de la publicació de La movilidad al Trabajo: un reto pendiente, escrit per Manel Ferri. Comptarem amb la presència del director general de Trànsit, Pere Navarro, i l’exdirector general de l’IDAE, Joan Herrera, autors del pròleg del llibre.

INSCRIPCIONS

Omple aquest formulari per tramitar la teva inscripció.

Assistència gratuïta. Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu


 

Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Sota el lema "Obrim carrers" cada primer cap de setmana de mes, diversos carrers principals de la ciutat es tallaran al trànsit i es transformaran en vies pacificades on el veïnat podrà passejar, jugar i fer vida de comunitat.

Notícia
El servei de Bicing arriba per primera vegada a 11 barris perifèrics

En total s’hi instal·laran 22 estacions. Aquesta ampliació territorial forma part de la segona fase de desplegament del nou Bicing, que també incorpora a la xarxa actual 75 noves estacions en zones amb més demanda. Per tant, el Bicing disposarà de 97 noves estacions per millorar el servei i oferir més cobertura.

Acte
11/03/2020 - 09:00
Pati Manning. c.Montalegre, 7. Barcelona

Butlletí