ODS BibliosMataró+sostenibles

dilluns, 3 octubre, 2022 - 00:00 a dilluns, 31 octubre, 2022 - 23:59
Biblioteca popular de MataróExposició per donar a conèixer els objectius de desenvolupament sostenible.

Al setembre del 2015, els líders mundials van acordar 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per millorar la vida de totes les persones. Les Biblioteques de Mataró es comprometem amb els ODS i la sostenibilitat a través del projecte BibliosMataró+sostenibles. 

Aquesta exposició vol donar a conèixer els objectius de desenvolupament sostenible i contribuir a millorar la situació tan a nivell local com global. Aquest recorregut, a més d’apropar els ODS a la ciutadà, mostra els serveis i activitats que realitzen les biblioteques mataronines. vinculats amb aquest objectius per tal de promoure un món més just, sostenible i solidari.

Organitza: Biblioteques de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Del 03.10.2022 al 31.10.2022 / Biblioteca Popular
Dl, dc i dv de 15 a 20 h; dt i dj de 9.30 a 20 h i ds de 9.30 a 13.30 h.

Més informació


 

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Educació ambiental
ODS

Relacionats

Acte
28/02/2023 - 09:00
TecnoCampus Mataró-Maresme. Carrer d'Ernest Lluch, 32. Mataró
Article

El Pla per a l’eficiència i la transició energètica té tres eixos d’intervenció: el de les infraestructures; el de l’assessorament i l’acompanyament a les empreses en aquest procés de transició; i el de la fiscalitat a través de diferents bonificacions aplicables a impostos i taxes relacionades amb l’activitat econòmica que inclogui mesures de millora energètica. El Consell Econòmic i Social de Mataró ha prioritzat i donat suport a aquest Pla per la pressió que el sector empresarial està patint pels costos de fabricació i per la inestabilitat a l’alça dels preus dels subministraments, especialment de l’energia i el gas.

Notícia

El Pla d’Acció, presentat a l’Auditori del TecnoCampus, és el resultat del procés participatiu ciutadà celebrat els darrers mesos.

Butlletí