La volta a Europa en bicicleta solar

dilluns, 2 agost, 2021 - 10:00
Arc de Triomf, Barcelona

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip organitzen un acte el dilluns 2 d’agost al matí a Barcelona per rebre l’expedició de The Sun Trip.

Barcelona és una de les parades del viatge que han emprès 36 persones amb bicicletes equipades amb plaques solars, que recorreran 10.000 quilòmetres en una volta per Europa. Els participants, que van començar l’aventura el 16 de juny a Brussel·les, creuaran fins a 28 països europeus. Pots seguir la ubicació dels participants aquí.

Amb motiu de l’arribada d’una de les expedicions del The Sun Trip Europe 2021 a Barcelona, la Representació de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona i els promotors del tour europeu de bicis solars han organitzat una jornada per presentar la iniciativa i debatre sobre el futur de la mobilitat a Barcelona i a Europa. Podeu seguir la ubicació dels participants aquí.

La jornada començarà el dilluns 2 d’agost a les 10:00 al Passeig Lluís Companys amb unes paraules de benvinguda de Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Sílvia Casorrán, adjunta a l'arquitecte en cap de l'Ajuntament de Barcelona; i Florian Bailly, fundador de The Sun Trip. A continuació, els participants de The Sun Trip explicaran la seva experiència i debatran amb el públic el futur de la mobilitat sostenible a Europa.

L’aforament és limitat. Per assistir a l’acte presencialment, és imprescindible registrar-se mitjançant aquest formulari. Els assistents que requereixin interpretació hauran de descarregar-se als seus dispositius mòbils l’aplicació Globenti . Es recomana portar auriculars per poder escoltar la interpretació.

Més informació


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia
Foto: Bikefriendly. Equip de preparació de la candidatura del Congrés

Foto: Bikefriendly. Equip de preparació de la candidatura del Congrés

CICLOBCN21 convertirà Catalunya en capital de la bicicleta del 5 al 10 d’octubre. Les inscripcions per participar en aquest esdeveniment al voltant de la bicicleta ja estan obertes. Per primer cop, una mateixa ciutat, Barcelona, aplega tres congressos sobre la bici amb el lema “Pedalem ciutats i territori”

Notícia

El servei del Bicing evoluciona cap a un model elèctric més sostenible amb la incorporació de mil bicicletes elèctriques, que se sumaran a les dues mil que ja estan en funcionament.

Notícia

El servei d'aparcament segur de l'AMB per a bicicletes particulars, el Bicibox, es posa en marxa avui a les estacions de metro Parc Logístic (L9 Sud), de Barcelona, i Badalona Pompeu Fabra (L2). El Bicibox de l'estació Parc Logístic de la Zona Franca facilitarà els desplaçaments amb bici pel polígon i ajudarà a impulsar un últim quilòmetre més net.

Butlletí