Jornades "Renovem el país? La transició energètica i la qüestió territorial"

dimecres, 5 octubre, 2022 - 09:00 a 10:30
CaixaForum Macaya, BarcelonaCom podem fer front al repte de la transició energètica? Com podem avançar cap a un model mediambiental més sostenible, just socialment, viable econòmicament i equilibrat territorialment? Obrim el debat per dissenyar accions envers un model de transició energètica que atengui les demandes de tots els sectors socials.

Acte gratuït, en línia i presencial, moderat per Joan López, membre del Grup d'Estudis sobre Energia, Territori i Societat (Gurb) de la UAB.

  • Taula rodona amb la participació de:
  • Sergi Saladié, professor del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.  
  • Joan Herrera, director d’acció ambiental i d’energia de l'Ajuntament del Prat de Llobregat. 
  • Marta Morera, directora de l'Institut Català d'Energia (ICAEN) de la Generalitat de Catalunya.

 

Inscriu-t'hi (presencialment)

Inscriu-t'hi (en streaming)

Més informació


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

En col·laboració amb la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), s’ha acordat la creació de l’Oficina de Transició Energètica, dirigida a les pimes i també a microempreses i autònoms. La perspectiva és que rebi entre 200 i 400 sol·licituds anuals d’assessorament i acompanyament per facilitar la transició energètica i l’assoliment real dels objectius associats a la sostenibilitat.

Notícia

També s'està impulsant un prova pilot per programar la recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments municipals.

Notícia

L’Expoelectric ha tancat la seva 11a edició amb èxit d’assistència en les seves activitats i models exposats. S'ha celebrat la 11a edició amb la plena participació de la indústria de la mobilitat elèctrica i el vector de les energies renovables

Butlletí