Jornada de presentació de l'Informe sobre l'estat del medi ambient 2016-2019

divendres, 25 novembre, 2022 - 09:30 a 13:15
Museu del Ter, Manlleu.El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) i l’Agència Europea del Medi Ambient (AEMA) publiquen, de forma periòdica, informes sobre l’estat del medi ambient. Aquests informes es fan amb la convicció de que la informació ambiental és fonamental perquè la ciutadania pugui contribuir amb coneixement de causa a encarar els reptes ambientals actuals i futurs i participar en el desenvolupament i l’aplicació de les polítiques, les estratègies, els plans i les accions que s’elaborin per abordar-los.

L’objectiu d’aquesta jornada, organitzada conjuntament pel DACC i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS), és presentar públicament l’Informe sobre l’estat del medi ambient a Catalunya 2016–2019 i l’informe The European Environment. State and Outlook 2020 (SOER 2020) que publica l’AEMA.

Aquest acte comptarà amb l’obertura institucional de la HC Sra. Teresa Jordà i Roura i la presentació de l’Informe per part de la Secretària d’Acció Climàtica, Sra. Anna Barnadas i López. Per part de l’Agència Europea del Medi Ambient intervindrà el Sr. Tobias Lung, coordinador de l’informe SOER 2020.

També hi participaran 6 ponents que ens oferiran la seva visió, anàlisi i coneixement de cada un dels principals vectors ambientals de l’Informe: l’aigua, el medi atmosfèric, els residus, la biodiversitat, el canvi climàtic i l’educació ambiental i la participació ciutadana.

Programa i inscripció


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Els jardins de Can Pahissa de Vilanova i la Geltrí es converteixen en un espai de refugi climàtic d'accés públic. L'espai obre cada matí, de dilluns a divendres, i anirà incorporant elements per millorar el confort.​

Notícia
La ciutat participa en el projecte europeu RESIST

Amb una durada de cinc anys, suposa una assignació de 284.375 euros a la ciutat.

Butlletí