I jornada del diagnòstic socio-ambiental participatiu de les platges catalanes

divendres, 1 abril, 2016 - 10:00 a dissabte, 2 abril, 2016 - 17:59
Aula 61.123-125 (primer pis) Campus Universitari Mar | Universitat Pompeu Fabra
Geolocation

La jornada és la primera d'un seguit de trobades encaminades a realitzar un diagnòstic integrat de platges del nostre litoral. L'objectiu principal de la primera sessió és : 

    1) Visibilitzar els diferents col·lectius d'actors associats a les nostres platges;  

    2) Establir un diàleg entre ells; i  

    3) Definir els principals conflictes existents d'acord amb la percepció d'aquests col·lectius, des dels punts de vista ecològic, econòmic i social.  

El diagnòstic integrat forma part del projecte de tesi doctoral "Anàlisi transdisciplinari de la costa catalana" que du a terme la investigadora Briana Bombana, membre del nostre grup de recerca. La jornada permetrà compartir i actualitzar els coneixements dels diferents actors i redefinir un conjunt d'indicadors ecològics, socials, econòmics i polítics adaptats a la realitat de les nostres platges. Aquest sistema d'indicadors ha de permetre avaluar l'estat de les platges catalanes, un recurs d'alt valor per tots els catalans.

En aquest sentit, creiem que, donada la vinculació amb les nostres platges, la seva assistència a la jornada és essencial per a dur a terme el projecte i enriquir el procés de recerca-gestió.  

Per això, li enviem la informació detallada, esperant poder saludar-lo personalment. Li recordem que l'acte inclou la invitació a dinar. 

Donada la limitació de l'aforament a les instal·lacions disponibles per a la jornada i al restaurant, demanem l' assistència de només un representat per institució. És necessària  la confirmació prèvia,  detallant el nom i la institució a la qual representa, abans del 17 de març de 2016 (contacte: Briana Bombana | briana.bombana@e-campus.uab.cat | +34 93 586 8061). 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
18/03/2021 - 14:45
Article

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Article

Coincidint amb el 10é aniversari del reconeixement del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, l'Ajuntament de Barcelona ha organitzat una sessió en línia amb Leo Heller, relator de les Nacions Unides pel Dret a l’Aigua fins el novembre passat i autor d’aquest informe, i a Pedro Arrojo Agudo, el nou relator que ha agafat el relleu de Heller.

Butlletí